Aha, už je mi to jasné, to jsou ty kódy, které se tu objevují. Já jsem ho nikdy nedostala ani neměla možnost využít, takže jsem se domnívala, že na základě toho kódu je 10% sleva, ne že to je 10% cashback do peněženky, všichni píšou totiž sleva. Díky za vysvětlení.
Včera jsem bookoval přes referral od Iberie (možná s tím ale není žádná souvislost). Rezervace se v přehledu rezervací zobrazují jako za 0 Kč. Po rozkliknutí detailů tam už je správná cena.
Setkal se s tím už někdo?
Myslel jsem, že mám na počítači špatné cookies, ale dělá to profil i na jiném počítači.
EDIT: Teď jsem bookoval přes odkaz od Turkish a výsledek je ten samý 😀
EDIT2: Vypadá to, že Booking má problém se zobrazením ceny rezervovaného ubytování pouze v Chile.
Ano, mailem. :) Logiku to fakt nemá, už jsem o tom četla kdesi mnoho příspěvků a úvah ... Myslíš, že posílají těm co jsou málo pečený vařený, aby je zadrápli? :D Možná jo ...
Přibližně před rokem, když jsem neměla skoro žádné rezervace, tak mi to chodilo velmi často. Vždycky jako notifikace z aplikace. Teď, když mám víc rezervací, tak mi to nechodí vůbec. Ale jak už tu někdo psal, přijde mi, že využitelnost je malá.
Máte někdo zkušenosti z rezervací přes Priceline? Rezervoval jsem teď jedno ubytko, který na Pricelinu bylo o 100€ levnější než na Bookingu, a když jsem komunikoval s ubytovatelem, tak mi zprávy chodily přes systém Bookingu. To je nějakej jejich low-cost branch?
Ano, mailem. :) Logiku to fakt nemá, už jsem o tom četla kdesi mnoho příspěvků a úvah ... Myslíš, že posílají těm co jsou málo pečený vařený, aby je zadrápli? :D Možná jo ...
Taky si myslím, že pečenejm vařenejm to neposílají. Já jsem pečená vařená už několik let, jsem samozřejmě nejvyšší level génia, a žádnej kód na slevu mi nikdy v životě neposlali.
Mě už těch 10% kódů přišlo asi pět ,ale upotřebil jsem pouze dva na delší/dražší pobyty. Na kratší mi většinou nabídla lepší cenu agoda i po té slevě od bookingu ..