Booking.com
Taky mám nejvyšší level genia a přesto mi kódy chodí
Ala napsal(a):[citace="hankaa"]
Ano, mailem. :) Logiku to fakt nemá, už jsem o tom četla kdesi mnoho příspěvků a úvah ... Myslíš, že posílají těm co jsou málo pečený vařený, aby je zadrápli? :D Možná jo ...
Taky si myslím, že pečenejm vařenejm to neposílají. Já jsem pečená vařená už několik let, jsem samozřejmě nejvyšší level génia, a žádnej kód na slevu mi nikdy v životě neposlali.
[/citace]
O level genia nejde, ale nejspíš to chodí jen při malém počtu rezervací za nějakou poslední dobu (a asi u těch, co dřív rezervovali víc).
A nemůže to taky třeba souviset s tím, v jaké cenové hladině člověk rezervuje? Já většinou objednávám dost levné ubytování, takže těch dalších 10% by nebyla žádná významná částka, ale samozřejmě každá kačka by šetřílka potěšila, žejo.
To bych zas vyvrátil na svý maličkosti ... jsem na booking.com pečenej vařenej, bookuju v docela vysoký hladině ... a že by chodily nejaky slevovky... bohužel :(
Hele, teď mě ještě napadlo, jestli to nějak nesouvisí s nastavením účtu na bookingu. Mně kdysi na začátku chodily pořád jejich otravné spamy s "výhodnými" nabídkami na slevy na ubytování na místech, kde jsem se někdy předtím ubytovala (tedy kraviny typu "výhodné ubytování v destinaci Litvínov" a podobný perly), takže jsem ve správě svého profilu zablokovala od nich všechny zprávy mailem a chodí mi jen potvrzení rezervace a upozornění, že mám nějakou zprávu z ubytování apod., tedy jenom to, co mě skutečně zajímá ve vztahu ke mnou rezervovaným ubytováním. A teď na to koukám a vidím, že v "nastavení příchozí e-mailové komunikace" se dají nastavit nějaké "Odměny" (které jsem měla vypnuté). Nemůže to být ono?
To nastavení klidně může být příčina. Mně chodí do spamu spousta mailů z bookingu (místa, na která jsem se zrovna díval). Cenou hledaného ubytování to nejspíš není, protože já hledám nejlevnější a občas nabídka chodí.
V nastavení mailu mám povoleno vše (kromě dopravy) a stejně mi žádné odměny už léta nechodí...
@mirjur: A jsi pečenej vařenej génius?
Jestli to nechodí ani těm, kdo si nezablokovali všechny spamy, tak už mě fakt nic jinýho nenapadá.
Asi to bude tím, jak jsem psal, že nejspíš to chodí jen při malém počtu rezervací za nějakou poslední dobu. Já jsem rezervoval jen 1x v říjnu a 1x v prosinci oproti mnoha rezervacím před rokem a víc, ale chodím se tam dívat. Chápal bych, že to nějaký algoritmus může vyhodnotit, že sleva by mohla přitáhnout váhavého klienta.
Já bookuji pravidelně a kódíky mi pravidelně i chodí.
Tak tady jeden do placu, aktuálně jej nevyužiji: KWUX4QS9M2
tak ten malý počet rezervací bych taky asi neřekla. Na svoje poměry mám aktuálně více rezervací než v předchozích letech / měsících a kódíčky chodí, využívám já na další rezervace a ještě občas zvládnu hodit do placu. Řešilo se i na konkurenčních webech a na algoritmus zatím nikdo nepřišel.
Jsem Génius 3 a kódy mi chodí zásadně POTÉ, co si něco zabookuji. Ale až letošní rok, předtím nikdy.
Jak již jsem sem psal..posledních deset let tak 50 noci ročně přes booking a nikdy nic neprislo:)
Markéto, díky, využito na květen na AI v Bodrumu. Jsem od nepaměti Genius 3 a kódy mi z bookingu v životě nepřišly.
Stejně - letenky FR (Prahu nepočítám) tak na březen - květen z Vídně/Krakova/Berlína (což je snad mimo sezónu), zdražily oproti dřívějšku enormně, že to vzdávám. Máme v březnu složité trasování VIE-LPA-STN-OSR za 4.000Kc, protože zpáteční do Vídně byla nezaplatitelná tak za devítku, potom zpáteční FUE v dubnu za přijatelných 2800Kc, jediný termín, je třeba letět tak jak chtějí oni. A v květnu Dalaman z BTS za 1900, minulý rok jsem tam byl dvakrát za půlku. Pamatuju lepší časy. Chtěl jsem Rhodos mimo sezónu, ale za ty prachy opravdu ne.
A to se vůbec nezmiňuji o trasách na Španělsko/Portugalsko... to snad zdražilo o 300 procent. Takže ignoruji, nepodporuji, neletim....