Booking.com
Mne to dělá cca měsíc pokaždý. Ať se přihlašuju doma z PC, nebo i jinde.
Před tím roky vůbec.
Zdar, chystám se bůkovat několik jednodenních ubytek.
Vzhledem k ceně +- 50€/noc je 10% kód, co někomu (mně nikdy) chodí do mailu, nepoužitelný. Na AirBank už taky cashback nemám. Takže jediný, o čem vím, je cashback 5% na WIZZAIR. Letenky jsem ale přímo přes wizzair.com nekupoval už ani nepamatuju, takže bych to asi těžko využil.
Není někde něco smysluplnýho?
Poměrně spolehlivě funguje cashback při platbě Mastercard. Bývá to podle hotelu pět až šest procent, výjimečně až 10.
Jde ten VISA/Mastercad cashback nakombinovat s tím 10% kodem? Dají pak kredit za oboje z jednoho ubytování nebo pouze z jednoho ?
Dominik _14 napsal(a):Jde ten VISA/Mastercad cashback nakombinovat s tím 10% kodem? Dají pak kredit za oboje z jednoho ubytování nebo pouze z jednoho ?
Nejde. Když jdeš přes Visu/MC, políčko pro kód tam není.
waltclock napsal(a):Poměrně spolehlivě funguje cashback při platbě Mastercard. Bývá to podle hotelu pět až šest procent, výjimečně až 10.
https://specials.priceless.com/e...2002270015
Díky, vypadá, že funguje. Rezervoval jsem první 2 noci a na obě se tváří že 10% zpět. (Španělsko)
Kombinovat VISA cashback + 10% kód samozřejmě jde.
Mám potvrzeno na dnešní rezervaci a využila jsem i několikrát dříve, políčko pro kód tam je .. v mobilní aplikaci, v rezervaci za bodem " poslední krok " a pak hned v dalším kroku pod zadáním platební metody je funkční klik na " přidat promo kód " .. těsně před tím, než se potvrdí " rezervovat se závazkem platby " .. lip to popsat neumím, scan obrazovky nejde z bezpečnostních důvodu, přidávám aspoň paskvil z fotky druhým telefonem z různých rezervací
V té dnešní mi zůstala i odměna letištního taxi zdarma .. víc už z toho asi vytřískat nešlo 😂
Koukám že ten cashback přes priceless je vlastně ta stejná akce, co má ČSOB premium, nyní už jen přes proklik v mobilu, takže funguje jen přes mobilní apku což mi nevyhovuje.. To už asi nemá cenu ji dál používat co? Ta odměna mi mimochodem často není přiznaná, i když během rezervace o ní píší.. asi když platím revolutem nebo na místě, tak to zruší. Stejně sem přemýšlel, že až dojedu letos ty 4 LK tak ji zruším..
Ta epka by mi nevadila tolik jako skutečnost, že mi často ceny skrze ni vůbec nevycházely optimálně, takže jsem tohle úplně přestal používat.
Áčko napsal(a):Ta odměna mi mimochodem často není přiznaná, i když během rezervace o ní píší.. asi když platím revolutem nebo na místě, tak to zruší. Stejně sem přemýšlel, že až dojedu letos ty 4 LK tak ji zruším..
Na základě čeho, prosím tě, tu odměnu nepriznaji, když platíš Mastercard od Revolutu?
Já mám revolutku Visa, tak to bude asi tím.. Ale co mě zaskočilo, že mi to nabídlo slevu u ubytování, co má pouze platbu v hotovosti na místě - takže ani kartou platit nešlo. A odměna se samozřejmě už po rezervaci rozplynula a není vůbec zmíněna. Zlatá předchozí výhoda, kdy se ta sleva strhla rovnou v ceně bookingu :(
@Áčko - díky za upřesnění, mám Revolutku Mastercard, po potvrzení rezervace tam cashback pořád vidím uvedený.