Vaše zkušeností s tímto prodejcem. .

Booking.com

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Mne to dělá cca měsíc pokaždý. Ať se přihlašuju doma z PC, nebo i jinde.

Před tím roky vůbec.

0 Citovat

Zdar, chystám se bůkovat několik jednodenních ubytek.

Vzhledem k ceně +- 50€/noc je 10% kód, co někomu (mně nikdy) chodí do mailu, nepoužitelný. Na AirBank už taky cashback nemám. Takže jediný, o čem vím, je cashback 5% na WIZZAIR. Letenky jsem ale přímo přes wizzair.com nekupoval už ani nepamatuju, takže bych to asi těžko využil.

Není někde něco smysluplnýho?

0 Citovat

Poměrně spolehlivě funguje cashback při platbě Mastercard. Bývá to podle hotelu pět až šest procent, výjimečně až 10.

https://specials.priceless.com/e...2002270015

0 Citovat

Jde ten VISA/Mastercad cashback nakombinovat s tím 10% kodem? Dají pak kredit za oboje z jednoho ubytování nebo pouze z jednoho ? 

0 Citovat

Mne to neslo, policko na kod tam nebylo.

0 Citovat

Dominik _14 napsal(a):

Jde ten VISA/Mastercad cashback nakombinovat s tím 10% kodem? Dají pak kredit za oboje z jednoho ubytování nebo pouze z jednoho ? 

Nejde. Když jdeš přes Visu/MC, políčko pro kód tam není.

0 Citovat

waltclock napsal(a):

Poměrně spolehlivě funguje cashback při platbě Mastercard. Bývá to podle hotelu pět až šest procent, výjimečně až 10.

https://specials.priceless.com/e...2002270015

Díky, vypadá, že funguje. Rezervoval jsem první 2 noci a na obě se tváří že 10% zpět. (Španělsko)

0 Citovat

Kombinovat VISA cashback + 10% kód  samozřejmě jde.

Mám potvrzeno na dnešní rezervaci a využila jsem i několikrát dříve, políčko pro kód tam je .. v mobilní aplikaci, v rezervaci za bodem  " poslední krok " a pak hned v dalším kroku pod zadáním platební metody je funkční klik na " přidat promo kód " .. těsně před tím, než se potvrdí  " rezervovat se závazkem platby " .. lip to popsat neumím, scan obrazovky nejde z bezpečnostních důvodu, přidávám aspoň paskvil z fotky druhým telefonem z různých rezervací

V té dnešní mi zůstala i odměna letištního taxi zdarma .. víc už z toho asi vytřískat nešlo 😂

img-20250106-171846.jpg
img-20250106-171758.jpg

0 Citovat

Koukám že ten cashback přes priceless je vlastně ta stejná akce, co má ČSOB premium, nyní už jen přes proklik v mobilu, takže funguje jen přes mobilní apku což mi nevyhovuje.. To už asi nemá cenu ji dál používat co? Ta odměna mi mimochodem často není přiznaná, i když během rezervace o ní píší.. asi když platím revolutem nebo na místě, tak to zruší. Stejně sem přemýšlel, že až dojedu letos ty 4 LK tak ji zruším..

0 Citovat

Ta epka by mi nevadila tolik jako skutečnost, že mi často ceny skrze ni vůbec nevycházely optimálně, takže jsem tohle úplně přestal používat. 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

Ta odměna mi mimochodem často není přiznaná, i když během rezervace o ní píší.. asi když platím revolutem nebo na místě, tak to zruší. Stejně sem přemýšlel, že až dojedu letos ty 4 LK tak ji zruším..

Na základě čeho, prosím tě, tu odměnu nepriznaji, když platíš Mastercard od Revolutu?

0 Citovat

Já mám revolutku Visa, tak to bude asi tím.. Ale co mě zaskočilo, že mi to nabídlo slevu u ubytování, co má pouze platbu v hotovosti na místě - takže ani kartou platit nešlo. A odměna se samozřejmě už po rezervaci rozplynula a není vůbec zmíněna. Zlatá předchozí výhoda, kdy se ta sleva strhla rovnou v ceně bookingu :( 

0 Citovat

@Áčko - díky za upřesnění, mám Revolutku Mastercard, po potvrzení rezervace tam cashback pořád vidím uvedený. 

0