Nějaké tipy kam cestovat přes Vánoce?
Jo to vím, proto píšu ne úplně co jsem chtěl. Ale směr aspoň dobrý.
Po dalším hledání je tam 20.12-1.1 KLM za 13.600
nebyl bych tak přísnej, ještě nedávno byl Bangkok za 14tis přes vánoce....
niemandos_1 napsal(a):Naivní představa v dnešní době. V těch termínech budeš rád, když seženeš něco za 20-25 tis a to s návratem na silvestra a ne na nový rok a rozhodně ne s odletem z PRG. Ale ano, nějaká šance podobná výhře ve sportce je :-)
Takový malý tip: Není to úplně do tepla, ale Malta je na Vánoce super. Oni to tam berou hrozně vážně, takže když se člověk ubytuje v soukromí mimo hlavní turistické peklo, tak se dají prolézat nazdobené nasvícené uličky, poslouchat moře s koledami v pozadí a požírat pomeranče :D
Jediná nevýhoda je, že moře je studené a občas sprchne, ale my tam většinou oblézáme útesy a vyhlídky, takže nám to nevadilo :)
Já k moři stejně moc nejezdím takže teplota vody je úplně jedno.
Chtěl bych hlavně na 10 a více dnů. Na Maltě nevím co bych tolik času dělal. A také ostrov není úplně levný.
Já si teď koupil za 17966,- Hongkong na 24.12.-31.12. (Swiss-Cathay-LH-LH). Ale je pravda, že hlavně kvůli a340-600.
Zvířátko napsal(a):Takový malý tip: Není to úplně do tepla, ale Malta je na Vánoce super. Oni to tam berou hrozně vážně, takže když se člověk ubytuje v soukromí mimo hlavní turistické peklo, tak se dají prolézat nazdobené nasvícené uličky, poslouchat moře s koledami v pozadí a požírat pomeranče :D
Jediná nevýhoda je, že moře je studené a občas sprchne, ale my tam většinou oblézáme útesy a vyhlídky, takže nám to nevadilo :)
Letím tam. Beru jako kompromis, spolucestovatel nechce absolvovat dlouhý let a bude tam vždycky lépe, než tady (myslím ty klasický naše středoevropský Vánoce na bahně). Psala jsem sz ještě s krátkým dotazem. Díky ;)
Doporucuju Gozo, zazila jsem tam v lete slavnosti svateho Jiri a nadhera. Gozo je krasne a pokud nebude prset a foukat, tak i na chozeni super. A spousta pamatek.
Na Gozo se da chodit narozdil od Malty, centrum Rabatu a citadela nadhera, ale myslim ze i vanocni Valetta stare centrum na par dnu + zajet do Mdiny stoji za to.
:-D na Mikuláše jsem se na Maltě koupal a opaloval. Lítám tam před vánoci na králíka, zatím bylo vždy slunečno.
Pokud by někoho zajímalo tak přes Norse se dá chytit teď Vánoční New York z Berlína za ~9000,- Kč (381$) 19-30 prosince, návrat 31. odpoledne takže je možné stihnout na sekt domu.
standard letenka, jen příručak
Mám BTS_MLA s FR. Vím, není to žádná exotika, ale bude pořád lépe, než tady v nížině :D Let tam koupen s PEL kódem, zpátky jsem vyčkávala. Namísto 70E je teď 40E, což považuji za dobrý deal na exponované období konec roku.
...vanocni Valetta stare centrum na par dnu... Záleží co člověk vyhledává a očekává. Maltu a obzvlášť Gozo mám rád. Historické centrum Valletty je malé, dá se projít celkem v klidu za den. Pokud tedy člověk nechce navštívit všechny muzea, výstavy, kostely, ... - to by pak asi zabralo víc dnů. A hlavně Valletta je plná turistů i mimo sezónu. Byl jsem tam 2x v říjnu a 1x v březnu a lidí hodně. Doporučil bych netrávit těch pár dnů jen ve Vallettě, ale navštívit některé ze 3 Cities - tam to bylo příjemné, málo lidí a k vidění je toho taky dost.
Ahojky, nejaky tip ne na letenku, ale kam dojet dodavkou s pejskem na ty cca 3 tydny pres svatky? Co nejvetsi klid, zadne ohnostroje, max trochu lidoveho folkloru, mozna nejaky ostrov? Idealne jiznim smerem bez snehu ... Dekuji, dekuji! A.