Aktivní outdoor v teple - lowcost - prosinec 2018
Ahoj,
mám v plánu si ušetřit dovolenou a v prosinci vyrazit na cca 10-14 dní někam za teplem, konkrétní termín podle letenek. Prozatím mám vyhlédnutý ostrov Madeira, protože se tam dá (při vhodném počasí) koupat v moři i v prosinci. Chci naplánovat nějaký trek v horách, půjčení kola, nebo např. i surfování, prostě ten čas jakkoli aktivně využít. Pokud by se objevily letenky za rozumnou cenu i kamkoliv jinam, nemám problém změnit destinaci. Hledám spíše parťačku podobného věku.
Email: mikulaj.ondrej@gmail.com
Sice se nepridam , ale jen pro info na Madeire jsme byli 2x z hlediska kola dost narocne hlavne same tunely treky v horach a levady super ,koupani pokud nepocitam hotelove bazeny tak lepsi jen na par mistech ,ale da se udelat vylet lodi na Porto Santo ( muzes i prelet ale lod je fajn ) a tam je pak 11 km pisecna plaz s udajne lecivym slozenim .sice jsem se pro fotku nechal zahrabat ale o tech ucincich mam pochybnost -)
Aktivita jde i na Kanarskych kde to koupani uz je v pohode , Madeira ma samozrejme sve kouzlo a pristavani na letisti ve Funchalu je zazitek piloti co tam pristavaji museji mit specialni skoleni nalitava se proti skalni stene pak je prudka zatacka a rychle klesani na drahu , ktera konci v mori ...
Z hlediska ceny asi vyjdou Kanary levneji