Ahojte, nechcete niekto vypadnúť na celý apríl niekam preč ? Alebo aj na kratšie… Maroko, Jordánsko, Eurotrip, Blízky Východ, Centrálna Ázia alebo čokoľvek ? Som z Prešova a mám 22 rokov, ale píšte ktokoľvek. Môžte nechat email alebo FB, ozvem sa. .
Ahojte, nechcete niekto vypadnúť na celý apríl niekam preč ? Alebo aj na kratšie… Maroko, Jordánsko, Eurotrip, Blízky Východ, Centrálna Ázia alebo čokoľvek ? Som z Prešova a mám 22 rokov, ale píšte ktokoľvek. Môžte nechat email alebo FB, ozvem sa.
Sorry, ale nepochopím nikdy toto hľadanie vopred. Bookni hostely a letenky, a niekoho v tých destináciách nájdeš. Keď už budeš v hosteli niekde v Jalalabade, tak na chujov zo stagparty nenarazis, ale na osoby s podobnými záujmami.
Sorry, ak som včera pôsobil arogantne, možno kombinácia gruzínskeho koňaku a vyvrtnutého členku v Tbilisi. Ja som to myslel v dobrom, mne sa to už viackrát podarilo dobre pocestovať na pár dní so spolubývajúcimi z hostela - od Vancouveru cez Vilnius a Tiraspol po Čínu. Ono sa ťažko radí ak nemá človek kompletné info.