Indie a Nepál 2019
Ahoj,
hledám jedince či více lidí na 4 týdenní trip Indie/Nepál. Mám detailně zpracovanou trasu/rozpočet atd. Dokonce mám už i letenku (možná i jednu navíc - pokud se podaří přepsat za kámoše, který nakonec bohužel nemůže jet).
Jsem nekonfliktní, sportovní třiatřicátník. Miluju cestování a dobrodružství. Víc podrobností obratem na hosl.david@seznam.cz
No přeju hodně štěstí při hledání, ale zrovna to, že máš detailní plán by mě a zřejmě spoustu zkušených cestovatelů moc nelákalo. Ale třeba se pletu. Spíš se ti ozvou ti nezkušení, což většinou není výhra, obzvláště u takových destinací. Ale třeba budeš mít štěstí. Každopádně bych na tvém místě uvedl aspon termín plánované cesty. Přece jenom rok 2019 je široký pojem :-)
Jo vidíš.... Říjen!
Já cestuju s plánem. Každej má svůj styl :-D
Díky za popřání štěstí :-)
David Hosl napsal(a):
Já cestuju s plánem. Každej má svůj styl :-D
To jsi mě špatně pochopil.Ja taky cestuji s plánem, minimálně hrubým :-). Ale prave ze zkušený cestovatel si plány připravuje sam, je to součást cestovani,takze se nerad bude přizpůsobovat cizímu plánu. Ale jak jsem psal, treba budeš mít štěstí.
Nehledě na to, že to ani často není technicky možné. Pokud se tedy nezačne plánovat společně od začátku, nákupem letenek počínaje. Moc bych to neviděl.
Nabídka opět platí, termín se blíží. Někdo kdo by se chtěl připojit na celý říjen do Indie a Nepálu?
Nabitej a promyšlenej itinerář se skvělým rozpočtem. Ideální pro někoho kdo se chce jen "svézt", vše ostatní už je zařízené nebo alespoň promyšlené... přijímám nabídky i dotazy :-) tady nebo na hosl.david@seznam.cz