už mi trochu hrabe z necestování, chtěl by se někdo přidat co nejdříve na výlet na Zanzibar ? pravidelně se opakuje nabídka LM Čedoku - (asi)přímý let z PRG, ubytování, polopenze za 20000,-, ale jako samocestovatel bych platil za dva ... nechci to prosedět na hotelu, asi bych si půjčil skůtr a vymyslel si vlastní program .
už mi trochu hrabe z necestování, chtěl by se někdo přidat co nejdříve na výlet na Zanzibar ? pravidelně se opakuje nabídka LM Čedoku - (asi)přímý let z PRG, ubytování, polopenze za 20000,-, ale jako samocestovatel bych platil za dva ... nechci to prosedět na hotelu, asi bych si půjčil skůtr a vymyslel si vlastní program
Dám ti radu. Kup si letenku na Zanzibar, zarezervuj si ubytko, půjč si skútr, vymysli si svůj program a užij si to. Bez cestovky. Takových, co cestují sami a nesedí doma, je nás spousta...
také k té spoustě z vás obvykle patřím, ale v tomto případě jsem lepší alternativu nenašel ... ale jistě jsi chytřejší a zkušenější, tak mi poraď, jak poskládám přímý let, ubytko a trochu jídla za 20000,- ;-) třeba ty možná ještě aktuální letenky z Mnichova s přestupem v Amstru mě nezajímají, nechci strávit více času v letadle, na letištích, ... než na výletě
@Martin: dobře, netrvám na tom, že musíš bez cestovky, klidně si kup zájezd, 20k není špatná cena, hlavně jdi do toho. Já odlítám na Zanzibar v neděli, sám, s 1 přestupem (to přežiju :-) ), a do těch 20k se vejdu. :-) Spíš teda bez jídla.
@Martin: tak pardon, jen jsem tě chtěl povzbudit, když sis stěžoval, že už ti z necestování hrabe a že sám asi nikam nepoletíš... vím, že nepotřebuješ žádnou radu.