DOVOLENKA LETO 2022 alebo hocikedy
Zdravičko, hladam partacku na nejaký trip, dovolenku. Preferujem lacné letenky chcel by som ako medzi prvými navštíviť Island, Anglicko-Londýn,Liverpool, Španielsko-Fuerteventura,Ibiza,Malorka(kedykolvek) neskôr ma ťahá do Maroka, Cyprus, Malta. Privítam nové nápady na tripy. Mam 28, som z Bardejova. Nikde sa neponahlam všetko ma svoj čas, treba to nejako naplanovať ; Ak ťa to zaujalo tak napiš, urcite sa nejako dohodneme
Pokud nemáš děti školou povinné nebo dovolenou vázanou na léto, je dobré se vyhnout letním měsícům. Bývají nejdražší letenky i ubytování (covid časy tato pravidla trochu mění, ale od toho teď abstrahujme) a v jižní Evropě bývá solidní vedro nepříliš vhodné na pohodovou turistiku.
Takze postupne Island je nejlevnejsi asi s Katowic ,pripadne s Krakowa pak je mozne mrknout na Viden ,ovsem leto bych vynechal, uz tak je to jedna z nejdrazsich destinaci Evropy , da se do zacatku cervna a pak od poloviny zari Londyn -Liverpool kdykoliv ,zatim se Anglii vyhybam protoze nejsem ockovany a nestojim o jejich prudeni s dalsim testem i po priletu tam Spanelsko Fuerteventura nejhezci plaze ze vsech Kanarskych ostrovu, na dalsi vyziti jsou lepsi jine ostrovy , za me nejlepsi kompromis Lanzarote , ale zase je zbytecne letet na Kanary v lete , uz ted tam je v pohode na koupani Ibiza, Mallorka urcite ne pres hlavni sezonu Maroko je zajimave ale pokud vim nechteji ted neockovane Kypr taky mel nejake blbe podminky jinak je fajn Malta to same o letni sezone a rovnez byly problemy pro neockovane
Jako tip Portugalsko vcetne Madeiry , samozrejme kazde zvlast bud pobrezi Algarve nebo pak Madeira a na vykoupani ostrov Porto Santo Dalsi skvele mista Recko -ostrovy na ne se daji sehnat slusne letenky i v lete a ubytovani neni zase tak premrstene loni jsme bydleli 14 dnu v druhe pulce cervence ve dvou za 500 euro primo u plaze na Rhodosu ,ale vedro pres 40 Zalezi jak se budou chovat letos s tim covidem, ja volim letos Albanii ,ale uz na konci cervna
Jinak zalezi jakou partacku najdes a s jakymi zajmy , s temi letisti pri tvem bydlisti bych se koukal na Viden , Bratislavu, Rzesow, Kosice a samozrejme pak nejake prestupy Cokoliv co zvolis mimo obdobi od pulky cervence do poloviny srpna bude levnejsi nez ten inkriminovany mesic prazdnin at uz letenka nebo ostatni naklady Loni to byla s covidem trochu vyjimka a bylo volneji i levneji nez za normalnich okolnosti