Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš  .

Pozor na Denisu Kleinovou!

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

Nechci vám kazit iluze o cestovatelských influencerech, ale těch, kterým IG/FB profil aspoň něco vydělá, je zlomek. Není každý jako slečna Kateřina, která si dovedla vytvořit oddanou sektu. Maximálně tak na své příspěvky uloví nějakého hejla, který jim to zaplatí s naivní vidinou, že se dostane kocour do trouby;) 

5 Citovat

Kulatina do Slanýho👍

0 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

Nechci vám kazit iluze o cestovatelských influencerech, ale těch, kterým IG/FB profil aspoň něco vydělá, je zlomek. Není každý jako slečna Kateřina, která si dovedla vytvořit oddanou sektu. Maximálně tak na své příspěvky uloví nějakého hejla, který jim to zaplatí s naivní vidinou, že se dostane kocour do trouby;) 

Jasně, jenže ty IG Farben/FB hvězdičky z těch nohsledů a zadelolízačů netahají statisíce, což Deniska pravděpodobně dělá. 

2 Citovat

Vyhlašuji poplach😉

img-20250421-074323.jpg

10 Citovat

Denisu Kleinovou nebrat, ani s kocourem v troubě to za to nestojí.

3 Citovat

fridgy napsal(a):

dojde už konečně lidem, že tyhle lidi vydělávaj právě těma videama a postama, na který lidi čumí? :D je to jednoduchej byznys a lidi si furt myslí, že to influenceři sdílej jentak protože se nudí :D :D :D 

Kolik vydělá profil se 77 followers? Stačí zhruba...

Ale některý posty jsou zajímavý...

https://www.instagram.com/kleino...9CDiEMPJo/

screenshot-2025-04-21-12-42-44-97-40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

3 Citovat

Bradley napsal(a):

Vyhlašuji poplach😉

Jenom sociální sonda...co vede člověka ke sledování takových skupin na fb? Když to otevřu, vidím tam jen skrytý (a méně skrytý) reklamy, a potom čirou nezkušenost/hloupost (kde si mám koupit letenku?)... chápu, že těm prvním se tam podaří těm druhým (hejlům) vnutit nějaký předražený shity, referraly, apod., ale jakej je přínos pro běžnýho člověka s IQ nad 80, co nechce vydělávat na hlouposti a nezkušenosti jiných? Třeba tam je něco zajímavýho pod povrchem, samičky na spolucestování, nebo tak, nevim, ptám se...

2 Citovat

Efekt začátků Kačky Ostré. Hledají se tam lidi na rozpočítání nákladů za auto nebo pokoj. Kupodivu řadě extrovertních lidí nevadí vyrazit s někým, koho vidí poprvé v životě a třeba s ním i sdílet pokoj / pronajatý být.

3 Citovat

Číst rozvléklé texty KO jsem nezvládal, ale aspoň měla hezké fotky. Tohle je masochismus.

2 Citovat

Katčiny texty jsou pro jinou cílovku než man pages. 😆

1 Citovat

Bradley napsal(a):

Vyhlašuji poplach😉

Přesný plán zatím není...ten bude až po 300 hodinách plánování. 

9 Citovat

Ne, ten už je - všechno to zaplatí koloušek, protože ona to musela 300 hodin plánovat 😁

9 Citovat

Když děláš celej život "projektovou manažerku" ve státní správě, tak už zadarmo nenaplánuješ ani vlastní dovču, to dá rozum. Když už ti to plánování výletů platí jednou stát (nebo co jinýho se na takový pozicí dělá?), proč to nenaúčtovat ještě jednou? 

6 Citovat

teď to naplanuje AI zadarmo:))

0 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

Když děláš celej život "projektovou manažerku" ve státní správě, tak už zadarmo nenaplánuješ ani vlastní dovču, to dá rozum. Když už ti to plánování výletů platí jednou stát (nebo co jinýho se na takový pozicí dělá?), proč to nenaúčtovat ještě jednou? 

A už ji někdo viděl živou? Aby to nebyl Denis Klein. 

1 Citovat

Na posledních fotkách na IG už vypadá tak, že si své výlety bude muset platit sama... Zaujalo mě, že byla v Africe, a přesto ze Zambie tam má fotky jen z Lusaky a z Mozambiku z Maputa. Inu, gurmán odškrtávající země se pozná...

EDIT pro Alenu: Vtip nevidím. Konstatuji, že nemládneme. Ale ať ho tu nějaký mám: Víte, proč si dáma po 50 nemůže hrát na schovávanou, protože by ji nikdo nehledal... Tenhle ftip je fakt nízký.

0 Citovat

No, budu ignorovat ten vtip na vzhled, to bylo nízké. Ale koukla jsem se na její profil ze zvědavosti. Vypadá dost... nešťastně.

0 Citovat

Míšo, nemládnem :-)...mně přijde na svůj věk celkem sjízdná, a výhoda státních zaměstnankyň je, že jsou neopotřebované (až netknuté) prací. Jen nevim, jestli teda to prádlo dostala od přítele/manžela, který s ní nejezdí, od podobně přepracovaných spolupracovníků, nebo od chtivého spolucestovatele :-) 

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Na posledních fotkách na IG už vypadá tak, že si své výlety bude muset platit sama... Zaujalo mě, že byla v Africe, a přesto ze Zambie tam má fotky jen z Lusaky a z Mozambiku z Maputa. Inu, gurmán odškrtávající země se pozná...

EDIT pro Alenu: Vtip nevidím. Konstatuji, že nemládneme. Ale ať ho tu nějaký mám: Víte, proč si dáma po 50 nemůže hrát na schovávanou, protože by ji nikdo nehledal... Tenhle ftip je fakt nízký.

No, asi jak kdo. Někdo s léty vypadá líp, jiný hůř, většinou podle zásluh :-)

Ve středním věku je pak běžná provozní údržba dražší a vyžaduje průběžné financování, to je jasné :-)

S Alenou souhlasím, někdy to holt už tak bývá. 

0