Zdravím přátelé, rád bych na přelomu roku, tj. prosinec až leden, podnikl cestu kolem světa. Časové rozpětí by bylo kolem 44 dní. Trasa: Kolumbie-USA-Tahiti-Nový Zéland- Austrálie-Vietnam-Malajsie-Dubaj a domů. Letenky jsem propočítal na cca 68 K. Kdyby měl někdo zájem se přidat k této výpravě, ať muž, žena či jakékoli jiné pohlaví, neváhejte mě kontaktovat.   .

Cesta kolem světa

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

12 reakcí

Zdravím přátelé, rád bych na přelomu roku, tj. prosinec až leden, podnikl cestu kolem světa. Časové rozpětí by bylo kolem 44 dní. Trasa: Kolumbie-USA-Tahiti-Nový Zéland- Austrálie-Vietnam-Malajsie-Dubaj a domů. Letenky jsem propočítal na cca 68 K. Kdyby měl někdo zájem se přidat k této výpravě, ať muž, žena či jakékoli jiné pohlaví, neváhejte mě kontaktovat. 

0

Já  bych se ráda přidala, cesta kolem světa je můj sen.

4 Citovat

Aby to byla cesta kolem světa, musí končit v Kolumbii❄

0 Citovat

Do té Kolumbie se poletí z ČR... 

0 Citovat

Hlavně neber Sue, jeden trip mně s ní stačil. Dost chlastá a napitá je pak vilná. 

6 Citovat

Jestli ten trip se Sue nebyl zatím Cestou kolem Světa, snad došlo aspoň na Dýmku míru ...

2 Citovat

Vilná Sue skýtá mnohá překvapení...

0 Citovat

cali napsal(a):

Hlavně neber Sue, jeden trip mně s ní stačil. Dost chlastá a napitá je pak vilná. 

Však o to jde, ne? Proč by ji jinak s sebou bral? Cali, Cali...

0 Citovat

Tady je to tedy drbárna.

No tak já budu od teď létat raději už jen s holkama, abych někoho náhodou tentononc. Tam nic nehrozí - očekávám nabídky!

1 Citovat

RTW na 44 dni s 8 zastavkami dela prumerne 5,5 dnu v kazde destinaci. Tusim, ze nekde bude ona zastavka kratsi, jinde zase delsi.

Ve ktere zemi mas v planu pobyt na vice nez 6 dni a ve ktere treba jen rychlo-stop na 1-2 dny (coz dostacuje maximalne na jedno velkomesto)? Kde jsou prozatim planovany Vanoce a Silvestr/Novy rok?

0 Citovat

Ahoj, díky za dotaz. Nejdelší zastávky by byly v Kolumbii a na Tahiti (6-8 dní). Například v Dubaji tomu bude naopak a zdržení by bylo pouze na ty 2 dny. 

Jinak co se týče svátků, tak rád bych strávil Vánoce na Tahiti a Nový rok v Sydney.

0 Citovat

A ako to máš s letenkami? Už máš booknute alebo to ešte len plánuješ? Lebo na ten termín (vianoce/novy rok) bude podla mňa veľmi ťažké sa zmestiť do tej ceny....

0 Citovat

Zatím zabukované nejsou, ale když člověk hledá, tak se do té cenové hladiny dá pořád vejít. 

0
12 reakcí