Zdravím přátelé, rád bych na přelomu roku, tj. prosinec až leden, podnikl cestu kolem světa. Časové rozpětí by bylo kolem 44 dní. Trasa: Kolumbie-USA-Tahiti-Nový Zéland- Austrálie-Vietnam-Malajsie-Dubaj a domů. Letenky jsem propočítal na cca 68 K. Kdyby měl někdo zájem se přidat k této výpravě, ať muž, žena či jakékoli jiné pohlaví, neváhejte mě kontaktovat. .
Zdravím přátelé, rád bych na přelomu roku, tj. prosinec až leden, podnikl cestu kolem světa. Časové rozpětí by bylo kolem 44 dní. Trasa: Kolumbie-USA-Tahiti-Nový Zéland- Austrálie-Vietnam-Malajsie-Dubaj a domů. Letenky jsem propočítal na cca 68 K. Kdyby měl někdo zájem se přidat k této výpravě, ať muž, žena či jakékoli jiné pohlaví, neváhejte mě kontaktovat.
RTW na 44 dni s 8 zastavkami dela prumerne 5,5 dnu v kazde destinaci. Tusim, ze nekde bude ona zastavka kratsi, jinde zase delsi.
Ve ktere zemi mas v planu pobyt na vice nez 6 dni a ve ktere treba jen rychlo-stop na 1-2 dny (coz dostacuje maximalne na jedno velkomesto)? Kde jsou prozatim planovany Vanoce a Silvestr/Novy rok?
Ahoj, díky za dotaz. Nejdelší zastávky by byly v Kolumbii a na Tahiti (6-8 dní). Například v Dubaji tomu bude naopak a zdržení by bylo pouze na ty 2 dny.
Jinak co se týče svátků, tak rád bych strávil Vánoce na Tahiti a Nový rok v Sydney.
A ako to máš s letenkami? Už máš booknute alebo to ešte len plánuješ? Lebo na ten termín (vianoce/novy rok) bude podla mňa veľmi ťažké sa zmestiť do tej ceny....