Ahoj, v průběhu září plánuji odjet na low cost trip do Latinské Ameriky (Kuba, Mexiko, Nikaragua, Costa Rica, Panama, Kolumbie, Peru, Chile, Brazilie) cca na 3 měsíce. Letenky vychází cca na 40t (to low cost úplně není.... :-) ale zbytek bude :-) ). Píšu na poslední chvíli, letenky budu kupovat příští týden, takže jestli to někoho přes víkend zaujme, tak pište. :-) Mám zkušenosti se solo backpack cestováním v Evropě i mimo ni. Ale tentokrát bych ráda vyrazila s parťákem/čkou, věkově cca 25-35. Máš také zkušenosti s cestováním? Přidáš se?   .

Přídáš se?

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

4 reakce

Ahoj, v průběhu září plánuji odjet na low cost trip do Latinské Ameriky (Kuba, Mexiko, Nikaragua, Costa Rica, Panama, Kolumbie, Peru, Chile, Brazilie) cca na 3 měsíce. Letenky vychází cca na 40t (to low cost úplně není.... :-) ale zbytek bude :-) ). Píšu na poslední chvíli, letenky budu kupovat příští týden, takže jestli to někoho přes víkend zaujme, tak pište. :-)

Mám zkušenosti se solo backpack cestováním v Evropě i mimo ni. Ale tentokrát bych ráda vyrazila s parťákem/čkou, věkově cca 25-35. Máš také zkušenosti s cestováním? Přidáš se? 

0

Já bych se ráda přidala, Latinská Amerika je můj sen.

7 Citovat

3 měsíce jsou 90 dní, a pokud toužíte navštívit těchto 9 zemí, tak to vychází okolo 10 dní na jednu.

4 země jsou menší, ale dalších 5 zemí dost rozsáhlých, takže by šlo spíše jen o takové ochutnávky.

Z nichž velikáni jako Mexiko je hodně historické, Kolumbie má hodně serpentin na celodenní přejezdy, a Brazílie je samozřejmě cestovatelskou bonanzou (ani 3 měsíce mi na ni pořádně nikdy nestačily).

0 Citovat

Jestli tohle nebude alter ego Denisy Kleinové?

4 Citovat

První, třetí nebo tvůj příspěvek? :)

Pokud vím,  tak tam šlo o pouhé nakouknutí do všech zemí Světa (ze statistických důvodů - speed travel).

Možná už je to také tvůj sen. :)

0
4 reakce