Ahoj, hledám někoho k sobě, ve dvou nebo max ve čtyřech lidech 🚶‍️ 🚶‍️ 🚶‍ 🚶 Rád chodím 🚶‍️, cestuju 🚂 🚌🏍✈️ Jsi dobrodružné povahy? Nápiš na email: infochavin (zavinac) gmail (tecka) com   Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš). Rád bych uspořádal cestovačku, hlavně po Zélandu a Austrálii s batohem a stanem na cca dva (2) měsíce (např. duben a květen jsou svátky), dle dohody a ceny letenek. Vízum a letenku vyřídíme (vízum už mám) společně. Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Rád bych dal nějakou tu sopku atd. Samozřejmě že využijeme i místní dopravu v různé kombinaci nebo stop, pokud třeba část autem, bude to na domluvě (jsou tam i lidi na Work & Holiday, třeba byse mohlo spojit). Jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák-čka), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš). Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu 🚂 a jsem z Prahy (35 let). infochavin (zavinac) gmail (tecka) com   .

Nový Zéland a Austrálie 2025 (odlet dle dohody)

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

6 reakcí

Ahoj, hledám někoho k sobě, ve dvou nebo max ve čtyřech lidech 🚶‍️ 🚶‍️ 🚶‍ 🚶

Rád chodím 🚶‍️, cestuju 🚂 🚌🏍✈️ Jsi dobrodružné povahy? Nápiš na email: infochavin (zavinac) gmail (tecka) com  

Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš).

Rád bych uspořádal cestovačku, hlavně po Zélandu a Austrálii s batohem a stanem na cca dva (2) měsíce (např. duben a květen jsou svátky), dle dohody a ceny letenek. Vízum a letenku vyřídíme (vízum už mám) společně.

Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Rád bych dal nějakou tu sopku atd.

Samozřejmě že využijeme i místní dopravu v různé kombinaci nebo stop, pokud třeba část autem, bude to na domluvě (jsou tam i lidi na Work & Holiday, třeba byse mohlo spojit).

Jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák-čka), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš).

Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu 🚂 a jsem z Prahy (35 let).

infochavin (zavinac) gmail (tecka) com 

0

Nějak ti hapruje věk...

0 Citovat

Já bych se ráda přidala, NZ a Austrálie jsou můj sen.

2 Citovat

Napsal jsem SZ

0 Citovat

Njord napsal(a):

Napsal jsem SZ

Tri roky na cestujlevne, a nepoznáš Sue? :)

0 Citovat

Jenom aby to nebyl DP

0 Citovat

jery: uprimne nepoznam, protoze jsem forum zde prilis necetl, jen nekdy se neco zeptal a tim to skoncilo. Sehnal jsem tu driv uz jednu na cestovani, kde z dalsiho fora se to spojilo a jeli jsme cela parta :) Takze to spis rozhodim inzerat a potom pockam kdo napise a sejdu se osobne, nekde i popojedu. 

Pokud je to v poradku a domluvime se, koupime letenky a ja pak zarizuju uz zbytek, jako jak pres emigracni, kde budeme apod. Teoreticky bych byl schopen jet i sam, uz jsem tak nekde byl, ale nejak stale mam strop ctrnact dnu (jako solo) a na delsi vylety, ocenim kdyz se nekdo prida. 

2
6 reakcí