čau lidi! hledám parťáka na cca 20 denní cestu do JV Asie, nejlepe thajsko/filipiny. planuji to už dlouho a  nadešel čas tuto cestu podniknout. Na termínu se samozřejmě domluvime společně. Jedině low cost cestování, vlaky, noční busy, spani po hostelech, ve stanu, pod širakem nebo u random lidi, dělat crazy věci, ochutnat mistni jidlo, chodit s batohem a hlavně vytvařet zažitky  a vzpominky s fajn lidma z celeho světa, to je moje moto! Budget mam neomezeny, ale věřím a vím, že 20 dni se dá i s letenkama zvladnout za 20k uplne v pohodě, hlavně nabitý program a videt a zazit toho co nejvice! Je mi 23, bydlím v Brně, miluju sporty (kazdy den beham), cestování, chození po horách s batohem, hudbu a jídlo.  Bohužel z řad přátel nemam nikoho na tuto cestu, většinou totiž cestuji sám a na toto dobrodružství by se parťák hodil, nejlepe někoho, kdo v JV Asii (nejlepe na filipinach a thajsku) už byl a ví jak se pohybovat a jak to tam chodí, já tam ještě nebyl, mam jen věci nastudovane a nějakou představu, ale podminka to samozrejme neni, pokud jsi otevřen dobrodružstvi, jsi vítán/a :) pokud tě to zaujalo a jsi člověk ktereho hledam, napiš mi🤝 ahoj Honza😁    .

Parťák na JV Asii - thajsko/filipiny

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

čau lidi! hledám parťáka na cca 20 denní cestu do JV Asie, nejlepe thajsko/filipiny. planuji to už dlouho a  nadešel čas tuto cestu podniknout. Na termínu se samozřejmě domluvime společně.

Jedině low cost cestování, vlaky, noční busy, spani po hostelech, ve stanu, pod širakem nebo u random lidi, dělat crazy věci, ochutnat mistni jidlo, chodit s batohem a hlavně vytvařet zažitky  a vzpominky s fajn lidma z celeho světa, to je moje moto!

Budget mam neomezeny, ale věřím a vím, že 20 dni se dá i s letenkama zvladnout za 20k uplne v pohodě, hlavně nabitý program a videt a zazit toho co nejvice!

Je mi 23, bydlím v Brně, miluju sporty (kazdy den beham), cestování, chození po horách s batohem, hudbu a jídlo.  Bohužel z řad přátel nemam nikoho na tuto cestu, většinou totiž cestuji sám a na toto dobrodružství by se parťák hodil, nejlepe někoho, kdo v JV Asii (nejlepe na filipinach a thajsku) už byl a ví jak se pohybovat a jak to tam chodí, já tam ještě nebyl, mam jen věci nastudovane a nějakou představu, ale podminka to samozrejme neni, pokud jsi otevřen dobrodružstvi, jsi vítán/a :) pokud tě to zaujalo a jsi člověk ktereho hledam, napiš mi🤝

ahoj

Honza😁

0

Já bych se ráda přidala - JV Asii - thajsko/filipiny jsou můj sen.

2 Citovat

Sue neber, minule mi slíbila pronést zavazadla zpět do Evropy, ale když jsem prošel přes kontrolu, tak se najednou ztratila i s mejma kuframa.

4 Citovat

Ty toho naděláš kvůli pár kilům, to už je rok vyšňupaný, hlavně v Brně na magistrátu byla slušná poptávka. Tam si musela nosní přepážka přijít na své.

3 Citovat

Achjo🤦miluju čechy na internetu😅

0 Citovat

Hele svoje moto tam nepotřebuješ, tam se dá motorka normálně půjčit, nebo jí můžeš šlohnout, jestli to umíš.

4 Citovat

Sue, buď opatrná, s rozpočtem 20t to určitě nebude žádný štědroň.

0 Citovat

Psal neomezeny budget, na to se musí chytit nejedna princezna. Těch 20k bude beztak na den.

0 Citovat

Mluvil někdo o Denise?

5 Citovat

Dik  za super reakce👍🙃

0 Citovat

Počkej, to jsi myslel 20k komplet? To máš sotva pro nás dva na letenky, když trefíš na super akci. Nebuď škrt a koukej pustit chlup. Chlast tam není nejlevnější.

0 Citovat

Hele, píše s letenkama, takže to fakt asi myslí za oba. To na ten pobyt už moc peněz nezbyde. 

0 Citovat

20k jsem myslel za jednoho. Letenka zpatecni se da sehnat za 11-12k, přelety mezi ostrovama 700kc a kdyz budes spat na hostelu to tě vyjde do 200kc za noc. Takze uplne v klidu za jednoho 20-22k 

0 Citovat

floodland napsal(a):

Hele, píše s letenkama, takže to fakt asi myslí za oba. To na ten pobyt už moc peněz nezbyde. 

To myslim za jednoho👍

1 Citovat

Jestli máš tedy 40k pro nás dva, tak to ti stejně pořád nestačí. Jsem zvyklá se nechat rozmazlovat.

0 Citovat

Kajman77 napsal(a):

Mluvil někdo o Denise?

Nějak dlouho se neozvala, třeba nějakého klofla a vyssává...:-)

0 Citovat

Myslím, že s takovým rozpočtem hledá spíše sponzora nebo četl cestopisy 10 let staré

4 Citovat

Já bych taky jela, Thajsko je můj sen ..

1 Citovat

honzasperat napsal(a):

20k jsem myslel za jednoho. Letenka zpatecni se da sehnat za 11-12k, přelety mezi ostrovama 700kc a kdyz budes spat na hostelu to tě vyjde do 200kc za noc. Takze uplne v klidu za jednoho 20-22k 

Tak se na to tvé "úplně v pohodě" podíváme.
Letenka 12000Kč, 19 nocí za 200Kč je 3800Kč, dva přelety máš 1400Kč, celkem zatím 17200Kč. 
Zbývá 2800Kč na jídlo, vstupy, šlapky. Což není moc.

I pokud to pojímáš opravdu jako low budget výlet, počítej alespon 25k.
Pokud opravdu nebudeš žít na ulici.

1 Citovat

AlejandraS napsal(a):

Já bych taky jela, Thajsko je můj sen ..

Tak to se Honzíkovi ještě prodraží. 

Rozpočet teda nic moc za 200 kč na noc to je někde ve stodole na slámě? A nemáš tam vůbec chlast.

4 Citovat

Karel napsal(a):  
Letenka 12000Kč, 19 nocí za 200Kč je 3800Kč, dva přelety máš 1400Kč, celkem zatím 17200Kč. 

Tedy zbývá 140 Kč/den.

Pak ještě nějaké tuk-tuky, trajekty, skútr, benzín... a pivo. Ono se to naskládá.

0 Citovat

Karel napsal(a):

[citace="honzasperat"]

I pokud to pojímáš opravdu jako low budget výlet, počítej alespon 25k.
Pokud opravdu nebudeš žít na ulici.

[/citace]

Mam to jako low budget vylet, vsak to pisu vsude😀 byl jsem 18 dni na sri lance a byslo me to na nejakych 20350kc a to letenka byla ve stejne cenove hladine

0 Citovat

Nevím, jestli bych chtěl vyrazit na měsíc s někým, kdo ví na desetikorunu přesně, kolik ho stala minulá dovolená. 

3 Citovat

Ježiši, penize jsou mi jedno, jen mě pak v čr zajimalo kolik takovej trip cca stoji pro představu, penize neresim, to uz jsem sem psal. Pokud nemaš zajem, tak jdi prostě dál a tyto komentare vubec nejsou třeba🤦 koukam ze tady se nedočkam normalni reakce, takze asi mažu a pojedu sám, nez se přetahovat s nekym

2 Citovat

skús fb skupiny - spolucestováni a pod. - sú ich tam mraky, šanca, že nájdeš tu je takmer mizivá :)

4