Mauricus 2016,Podzim 2015 u moře
Zdravím,
jsem z Brna a už mě nebaví neúspěšně přemlouvat někoho ať se mnou vycestuje.Zatím jsem nic většího než Londýn nebo Řím sama nepodnikla,ale právě proto chci někam dál.Viděla bych to na kombinaci odpočinku u moře a poznávání ostrova.Na všem se jde domluvit,proto bych raději někoho z Brna a okolí.
Já 26 let,ukecaná,společenská Tak až se objeví nějaká akční letenka na leden-únor 2016.Stačí napsat a domluvíme se dále.
Letos na podzim, ideálně listopad, bych také něco podnikla ale to nemám zatím konkrétní místo.Hoďte něco do diskuze
Ahoj 5.2.2015 odlítáme do Indie do státu Goa, můžeš se klidně přidat. Dle situace válečka u moře a poznání okolí.
Ahoj, a kdy zhruba - co spise Reunion treba? Ja jinak navic na kveten muzu nabidnout tyden v Japonsku - Osaka a okoli, nebo asi 4 dny v Istanbulu v pulce unora. Ubytovani platim (jednoluzaky nejsou), ostatni je na tobe. Jedeme 3, ja a moji rodice (delam jim pruvodce
Ahoj, jak jsem psala letíme spolu s manželem 5.2. do 23.2. můžeš se přidat. Koupili jsme letenky v akci, pak že nepoletíme teď že poletíme. Vždycky nás lítá víc ((6) ale letos to prostě nevyšlo a tak se nebráníme vzít někoho do party. Reunion by šel taky ale my už máme letenky., tak ten někdy jindy. Ale asi nebudeš moct když letíš v půlce února do Instanbulu.Jak chceš my se nebráníme, jinak pokud budeš chtít cestovat s partou tak berem. Máma toho procestovaného už docela dost.
Ahoj, na Mauriciu jsem byl v roce 2011. Podzim je nejméně vhodné období pro cestování na jižní polokouli, je tam období monzunových dešťů. Jsem velký fanda cestování a také nemám s kým.
Jestli by tě zaujalo mám objednanou plachetnici na konec června Jadran z Chorvatska. Zatím nemám jistou posádku, loď je max. pro 8 osob.
Ahoj Libinka11,
je mi taky 26, jsem z Ostravy a zrovna vážně přemýšlím, že bych někam na jaře vycestovala. Nemám určenou destinaci (ale raději do tepla), ani délku, klidně od 14 dní do 4 měsíců, účelem cesty by bylo poznávání, oprášení angličtiny, případně i nějaký přivýdělek (po tom, co bych zdokonalila angličtinu). Takže to můžeme nějak vymyslet spolu .
Ahoj, na Mauriciu budem od 16.5. do 23.5. , tak ak v tomto termine niekdo bude na ostrove,tak sa mozeme stretnut,
m