Hola! Na začátku října se chystám na potápění na jednom z nejzajímavějších míst v Indonésii - kolem ostrova Bunaken. Jelikož tahle destinace ale není k sólo cestovatelům zrovna přátelská co se cen i vyžití týče, rád bych jednoho nebo víc lidí, kteří se tam chystají taky. Šlo by asi o 4 dny potápění. Je mi 27, v JV Asii mám už v "logbooku" 5 měsíců v partě i sólo. Indonésie je moje nejoblíbenější země. Tentokrát tam pojedu v roli průvodce pro rodinu po Bali .
Hola! Na začátku října se chystám na potápění na jednom z nejzajímavějších míst v Indonésii - kolem ostrova Bunaken. Jelikož tahle destinace ale není k sólo cestovatelům zrovna přátelská co se cen i vyžití týče, rád bych jednoho nebo víc lidí, kteří se tam chystají taky. Šlo by asi o 4 dny potápění.
Je mi 27, v JV Asii mám už v "logbooku" 5 měsíců v partě i sólo. Indonésie je moje nejoblíbenější země. Tentokrát tam pojedu v roli průvodce pro rodinu po Bali , ale až odjedou domů, bude mi zbývat asi 10 dní na Sulawesi, z čehož bych se právě ty 4 dny chtěl potápět.
Tak tahle výprava za potápěním zní fakt skvěle! Sulawesi je můj sen, nejen co se týče potápění, ale i fauny na ostrově. Doufám, že se na tyhle místa taky jednou podívám. Držím palce při hledání buddyho a určitě udělej nějaký cestopis až se vrátíš, moc ráda si ho přečtu!
Jakožto potápěč mám na výběr ze 2 možností: Labuan Bajo nebo safari na lodi. Existují i potápěčské lodě, které na denních výletech vyzvedávají i lidi bydlící na ostrůvcích, ale tam bych se asi ukousal nudou.