Cebu pacific 2016
kdo letí s Cebu pacific v únoru 2016 Dubaj- Manila Letíme 27.2.2016 a návrat 6.3.2016 .Do Dubaje bych chtěl letět kolem 25.2.2016
Ahoj, my mame kupene dubai - manila 28.2-7.3 a plany este ziadne ... cakame akciu na letenky na nejake ostrovy, ale mozno aj sever od Manily by bol fajn ... ked tak posli spravu a mozme podiskutovat o moznostiach
Akce na přelety bývají často a za plnou cenu je to taky za hubičku. My letíme 14 dní před vámi 13.2. - 29.2. a spíš čekáme na akci na letenky do Dubaje. Aktuálně nejlevnější Ukraine airlines, ale snad se objeví nějaká akce na flydubai nebo Travel
Akce na vnitrostátní linky byla asi týden po té mezinárodní,bukoval jsem si Manila -Cebu v den příletu 28.2.2016 a zpět letím z Taglibaran -Manila 6.3.2016 což je ostrov Bohol a ten je jeden z nejzajímavějších.Po recenzích jsem nechtěl zůstávat v Manile a proto jsem řešil vnitrostátní skok do Cebu,kde je to zajimavější.Z Cebu na Bohol pojedu lodí,je to za cca 250 kč a dvě hodiny plavby.
Tu akciu som zda sa prepasol, ale snad do marca bude dalsia Pokusim sa kupit rovnake ostrovy, ak sa podari tak sa ozvem a mozme sa dohodnut na nejakej spolocnej ceste
Podarilo sa mi kupit v "akcii" rovnake lety, tj. prilet na Cebu a odlet z Tagbilaran s jednodnovym oneskorenim voci tebe takze sa mozme potom sukromne dohodnut. Mimo to, ako to funguje s takym cebu pacific? Doteraz som letel len wizzom, urobim si klasicky chceck in a vytlacim letenku? alebo v tej ich aplikacii mzoem ukazat v dubai letenku, alebo treba ist aj napriek tomu este na prepazku po nejaky boarding pass ?