Írán říjen 2016 - hledám spolucestujícího, i na část cesty
Jedu do Íránu, pravděpodobně od 7.do 31.10., hledám někoho jako spolucestujícího třeba jenom na část cesty. Plánuji projet zemí ale zatím nemám přesný plán.
Neposílám zatím SZ, protože nevím co bude...nicméně, Irán jako takový mě docela zajímá. Pokud bych tuto destinaci zvolil, preferoval bych se přidat každopádně k někomu na celou trasu a tím pádem mám dotazy- máš už koupenou letenku, případně do kdy ji hodláš pořídit?
Ten 10.-tý měsíc by se mi i docela hodil, budu se ale muset rozhodovat bohužel až během léta - nejdříve jeho začátku.
Ahoj, zatím nemám koupenou letenku, uvažuji s termínem 7.10. Praha-Kyjev-Teheran, aktuálně asi 5800 Kč, zpáteční pravděpodobně 31.10. nebo 1.11., zatím nemám ani přesný itinerář. Zdá sa mi rozumné po příjezdu do Teheránu tam zůstat pár dní a pak přes Mashad, Shiraz, Isfahan, Yazd, možná Tabriz anebo v obráceným garde z Teheránu na jih a pak do Mashadu a zpátky do Teheránu. Taky jsem zvažoval, když už bych byl v Mashadu cestu do Afghánistánu, buď jenom Herát nebo i Kábul.
z vlastnej skusenosti odporucam zvazit aj navstevu horskej dediny Masuleh nedaleko Rashtu a okolie Ramsaru. Plus nedaleko Tabrizu je starobyle mestecko Kandovan.
Ahoj, už si někoho našel? Právě také sháním s kým jet, na říjen-listopad. Ale tak max 10dní. Nebo je tu někdo jiný..?