Hledám někoho s Wizzair discount clubem do Říma
Ahoj,
nechystáte se někdo do Říma, že bych se přidal k vám s nákupem letenek, abych si nemusel členství kupovat sám (další využití pro něj nevidím).
Termínem je mi to jedno, ideálně tak 3-4 dny v červnu ... takové lety jsou tam z prahy zpáteční za 1058 kč na osobu pro členy
Trochu mi to připomíná jednu paní, která když jela do Loun dostavníkem, místo jízdenky chtěla si nechat koleno vrtat, a co k tomu nedošlo jenom proto, že když kočímu to koleno ukázala, raději ji nechal jet zadarmo, než by zneuctil nebozez.
já teda moc nechápu, co je na tom dotazu tak hrozně směšného nebo hodného takového komentáře..
jen ať se smějí ... u volotea členství koupené mám (tam to tehdy udělalo slevu z asi 200 euro na 90 při těch mega akcích) a již jsem taky kupoval cizím lidem (koupená ta eurová letenka moje + 2 cizí lidi ... mojí nechám propadnout a ti dva lidé letí za pár korun bez nutnosti kupovat vlastní členství)
tady u wizz air je rozdíl s členství a bez členství 120 kč úspora ve prospěch členství, klubová cena se mi líbí, takže pokud by nějaký člen wizz air klubu chtěl letět do říma a bylo by dostatek levných míst, tak budu rád, když mi ty letenky koupí (cestovat pak budu samostatně, nehledám doprovod na cestách), ale nutně letět nepotřebuju, takže svoje členství si kupovat v tuto chvíli nechci
Já myslím, že zelig vyhrává stokurunačku v pořadu "Vtipnější vyhrává", pamětníci znají, mladší ať googlí. Jako dobrý, pobavilo, hladové větve mezi námi. Tlemil jsem se 10 minut