hledam spolucestujicího na mega hity a jíné levné letenky
Ahoj, už mě to docela štve kdykoliv je tu levná letenka nemůžu si jí koupit, sám letět se mi totiž nechce hledám proto kohokoliv kdo strašně rád cestuje a taky nemá s kým. je mi 29 let, bydlím na jižní moravě , a miluju fotografovaní. Pro více info sz nebo tel. Snad tu už konenčně někoho najdu. Tom
Můžu ti doporučit mého kamaráda, on také rád cestuje. Možná byste si rozuměli. Pokud ti tedy nevadí, že je tak trochu homosexuál.
Nedávno měl zájem o nějaké cruise plavby.
viewtopic.php?f=46&t=4401
co ti ja viem, sam je tiez super ist, najma ak fakt nejaka Azia...mas 29 rokov, tak zadelis nejaky hostel, tam spoznas kopec ludi a mozes s nimi dat vylety (vsak najma tam sa stretavaju ludia, ktori cestuju sami) a hlavne si sam sebe panom
Ja som takto v Cine behal s Rusom, v state Washington s Angicankou, v Bielorusku s Tajwancom a Soul sme uz s frajerkou pobehali s Cechmi:)
Ahoj chystam se pristi rok do Kostariky a taky nemam partaka:) pis na mail: novagabare@seznam.cz
Gabina z Prahy
Po pravdě také jsem byl sám v Asii a než s někým koho neznám a nevím jak se bude chovat, raději znovu vyrazím sám. Jak píše výše tonic, není problém se během cesty seznámit s dalšími cestovateli a trávit s nimi čas...a výhoda je, že když ti nesednou, budeš pokračovat sám nebo s někým dalším.