Zdravím místní,v rámci mého stěhování se na Island a s vášní pro focení jsem si říkal proč nevyužít ještě stopoveru na Faerských ostrovech a když už pojedu, proč nenabídnout volné místo v autě pro pár spolucestovatelů (a ideálně též milců fotografie).termín je prozatím 6. - 25. 5. klidně bych ale jel až o týden později, tedy cca 13. 5. - 2. 6.Já pak budu na Islandu zůstávat, vy můžete třeba taky:)Více info tu:http://www.topdestinace.cz/fotoexpedice-faerske-ostrovy-to-nejlepsi-z-islandu-jaro-2017/ .
v rámci mého stěhování se na Island a s vášní pro focení jsem si říkal proč nevyužít ještě stopoveru na Faerských ostrovech a když už pojedu, proč nenabídnout volné místo v autě pro pár spolucestovatelů (a ideálně též milců fotografie).
termín je prozatím 6. - 25. 5. klidně bych ale jel až o týden později, tedy cca 13. 5. - 2. 6.
Já pak budu na Islandu zůstávat, vy můžete třeba taky:)
@jakob: chápu, že to není pro každýho, ale já tam takhle kvůli tomu jel. Přece jen vytáhnout mobil za každýho počasí a udělat cvak zas taková zábava (ani výsledek) není..