Laudamotion
@rsaf ,,,dal to nectu ,,, co dodat takovych skrytych chytaku a daleko horsis najde clovek v x zarucnich listecch .v x smlouvach , v zakonech a to jde o skutecne chytaky, tady jde jen o to .ze si nekdo neprecte cely odstavec k tomuto ...
Samozrejme da se polemizovat o tom zda to je takto fer a zda se to neda napsat jinakTaky nevím, co je nejasného na těch zavazadlech, je to napsáno naprosto srozumitelně a žádné skryté významy v tom nevidím... Nejasné to bylo v zimě, když s tím začínali, a interpretace se lišily (i v samotném Ryanairu), to už je ale pryč.
mikir napsal(a): proc jste vsichni tak arogantni vuci Ryanairu , nedavno Petr 76 psal ze jsou to smejdi, ted s toho citim taky jizlivost , pokud vim , tak problemy s premerovanim byvaji v Praze a celkem vsichni vime proc
Arogantní? Až budeš chtít vidět arogantního zm*da, tak si poslechni toho šaška O'Learyho.
Šmejdi se vyznačují tím že mají např. uživatelsky nepřívětivé weby, ojebávky se směnným kurzem, atd. atp.
Přeměřování ? Problém Ryanairu a Menzies.
mikir napsal(a): mozna se na to divam s pozice zakaznika , ktery s nima ma rocne treba 50 letu , uz drive jsem si zacal automaticky kupovat sedadlo a dneska si kupujeme s zenou i priority a nic neresim
Spíš se na to díváš jako někdo, koho Ryanair dostal přesně tam kam potřeboval a ten někdo nad tím ještě jásá.
mikir napsal(a): zavazadlovy system jsem pochopil v podstate hned
Gratuluji, jsi úplný delfín ...
Zpet k tematu.
Streda OE 210 TXL - KGS, operated by Ryanair.
Pri online checkinu jsme byli rozsazeni.
Letadlo starsi v barvach FR, odlet i prilet se zpozdenim cca 10 minut. Jinak vse ve FR standardu, takze celkem bez problemu, non-priority rade sebrali kufry s koleckama, i kdyz na palube bylo mista dost (cca 1/3 mist volna).
Takze se rychle prizpusobuji standardu FR -) , pokud nebudou hybat casama , tak jak u toho rozjezdu . tak to asi bude dobre
Podle mě to je jen přebarvený Ryanair. Pravidla i zákaznickou podporu mají stejnou. Zatím posádky jiné, ale je jen otázkou času a proškolení, než posádky zcela přejdou na ryaní ne/standardy.
VIE - PMI Zaciatkom juna a potom nasledne PMI - VIE nekontrolovali absolutne nic. Kebyze nesies tank aj ten ti dovolia vziat na palubu. Asi zalezi od obsluhy :)
Tak ona existuje FR letadla a posadky (prodane jako LDM let) a ty jedou dle FR standardu. Pak jsou LDM letadla a posadky a tem to je u zadele (zatim). Bohuzel zatimco ty lety FR budou vice mene na cas, lety LDM maji kontinualne problemy a trpi zmenami a zrusenin.
Jen doufam, ze nam po 100% odkoupeni zustanou letenky za 5 EUR :)
To si pis ze nezustanou , jen co si Nemci a Rakusaci zvyknou s nimi litat, za 5 euro jsou letenky jen tam kde jde o novou vec, nebo mensi zajem , pripadne chteji zlikvidovat konkurenci
Obcas taky reklamni trik na mene atraktivnich destinacich , taky zalezi na tom, jak jim letiste vyjde vstric v poplatcich a jestli na to letiste lita taky konkurenceTak reportuji dnes zpáteční let OE 29 KGS-TXL zcela dle očekávání. Řekové srali na nějaké priority, kašlali na nějaké odebírání kufrů, prostě nás nahnali do letadla a zmizte. Let měl cca hodinu zpoždění, protože letadlo přiletělo pozdě a změškali jsme slot. Letadlo i posádka v barvách FR, let bezproblémový. Obsazenost opět asi 2/3 letadla.
Obecně musím říct, že jsem si tuhle akci velice užil, díky zpátečním letenkám za 10 EUR jsme si dali opulentní dovolenou v Řecku pod 15k za oba.
včerejší VIE-PMI a dnešní PMI-VIE to samé... slovo priority sem sice zaslechl ale nezdálo se že by to někoho víc pálilo...
Ahoj, prosím o informaci. Letím s LDM 3.7. na Malorku. Koukala jsem na účet, že částka za letenky je pouze zablokována a letenky, jestli tomu dobře rozumím budou až po odbavení nejdříve 2 dny před odletem. Máte stejnou zkušenost, nebo je něco špatně? Díky moc!
Ano, chtělo by to vědět kdy jste je kupovala.
Dejte tomu čas, mě tam občas "visí" některé zablokované platby i 4-5 dní.
Letím 2. 7. na Mallorcu, kupoval jsem přímo přes stránky ryanairu. Peníze normálně z účtu strhly, check-in dostupný standartně od 30. 6. (tzn. dva dny před odletem - hrozná prasárna.. no ale co už), za 4 € i s místenkou check in dostupný již teď.
Jestli jste nenakupovali přes to zpropadené Kiwi...
Tak aktuální zkušenost z dnešního letu v 5:20 z Vídně na Mallorcu, na gatu kontrolovali jen boarding pass, stylem že ho přiložil ke čtečce a šlo se rovnou do letadla, žádné přeměřování zavazadel a nějaké připomínky. Letadlo tak z 95% plné, ve většině případů se mluvilo československy.