Online odbavení
Ahoj, V Bangkoku presedam na let Vietjetair do Saigonu, nicmene doma nestihnu udělat online checkin. Neví, prosím někdo, zda lze provest online checkin primo na letišti? Letim poprve, tak si to neumim predstavit. Dekuji
U Vietjet Air není nutný online check-in. Klasicky se odbavíš na letišti u přepážky http://www.vietjetair.com/Sites/Web/en- ... conditions
Dobrý den, chci se online odbavit u společnosti Ryanair, ale vždy u 4. Bodu, kdy zádám odbavit 2 hodiny před odletem, mi to skočí zpět na stránku s rezervací a zase odbavení svítí. Letím prvně přes tuto společnost, vlastně úplně poprvé. Tak se v tom nevyznám, někde jsem totiž četla, že budu platit 55 euro za odbavení na letišti když se neodbavim online... Prosím o radu, nebudu to platit ten check in, když jsem vypsala doklady a píšou mi meily, že je rezervace potvrzena?
A proc zadavas odbaveni 2 hodiny pred odletem To nedalam ani ja co mam z Ryanairem i pres 50 letu rocne -)
Bud si koupis sedadlo a muzes udelat chec -in 30 dnu pred cestou , nebo si nechas pridelit misto v letadle zdarma automaticky a pak muzes check-in udelat nejdrive 48 hodin pred odletem ( presne podle odletu tech 48 hodin , pokud je do odletu vic tak to nejde )
Pochopitelne pokud mas zpatecni letenku pozdeji nez za tech 48 hodin, tak se ti zpatecni cestu nepodari udelat a muzes udelat jen jednu cestu i kdyz to bylo kupovano najednou
To ze mas potvrzenou rezervaci ,ze ti to nekde pisou ve ,me vzbuzuje podezreni ze letenka byla zakoupena pres prodejce a ne primo u Ryanairu, s tim muzes mit problem,pokud neznas pozadovane udaje , protoze Ryanair nic nezdeluje timhle zpusobem Na email sice prijde potvrzeni ,ale jen jako udaj o letu ,toto ti samozrejme nestaci a kdyz neudelas check -in tak na letisti opravdu zaplatis tech 55 euro
Musis mit i papirovou letenku , kterou si vytisknes,nebo to muzem mit po stazeni jejich aplikace v mobilu
Pro tebe bude asi nejlepsi si vybrat sedadlo v letadle ( rada 24-28 byva ze nejlevnejsi cenu )
Jinak pokud chces klasicke prirucni zavazadlo rozmer 55x40 x20 a 10 kg tak si muis zakoupit priority a muzes k tomu mit i druhe 40 x20 x20 bez vahoveho omezeni , ,pokud si toto nekoupis muzes mit jen male 40 x20 x20 t