Letenky Srí Lanka prosinec 2018 - leden 2019
Ahoj,
prosím o radu. Plánujeme Srí Lanku na přelomu roku 2018/2019, minimálně na 16 dnů. Jsme docela omezeni termínem. Doporučujete koupit letenky teď za 14,5 tis. na osobu nebo ještě čekat na nějakou akci?
Ahoj, myslím si, že ti lidi rádi pomohou, ale je potřeba poskytnout více informací než jen datum a dobu. Chtělo by to aspoň přibližné info o letištích, kam jste schopni dojet apod.
Pokud tě zajímá například jen Praha a použila jsi nějaký smysluplný vyhledávač, tak toho ostatní moc navíc nevymyslí. A akce nikdo věštit z koule bohužel neumí :D
padrino11 napsal(a):Při troše snahy seženeš do 10k.
Prelom 2018/2019 to bude tezky, ja platil loni pres vanoce a silvestra z Prahy 13k a niz jsem nevidel. Ale samo neco se vzdycky muze naskytnout....
norbic napsal(a):A jak dlouho dopředu jsi letenky kupoval? Díky..Prelom 2018/2019 to bude tezky, ja platil loni pres vanoce a silvestra z Prahy 13k a niz jsem nevidel. Ale samo neco se vzdycky muze naskytnout....
Pro doplnění odlet z Prahy nebo raději z Vídně, tu máme blíž. Ale zatím co jsem hledala, tak je Vídeň dražší o 2-3 tisíce.
Veronika W. napsal(a):Pro doplnění odlet z Prahy nebo raději z Vídně, tu máme blíž. Ale zatím co jsem hledala, tak je Vídeň dražší o 2-3 tisíce.
Zkus UIA, jeste se zastavite na gorilku v Kyjeve
v Lvove by ti za "gorilku" dali po hlave :D pekne lubozvucne H, alebo vodku :D
ten prelom 2018/19 je fakt nutny...z BTS sa da v prvej polovici decembra pekne za cca 420 euro..
Ahoj všem, rádi bychom s budoucím manželem podnikli podobnou cestu. Jsme z Prahy, ale kvůli levnějším letenkám jsme ochotni dojet kamkoliv poblíž jako je Berlín, Mnichov, Vídeň, Bratislava...Koukala jsem po letenkách, ale všechno přes Vánoce (cca 20.12.2018-6.1.2019) je kolem 18 tisíc - paradoxně nejlevněji vychází Praha. Pro nás je to hodně peněz, rádi bychom se dostali na cenu kolem max 10-12 tisíc. Myslíte, že je to reálné? Už i uvažujeme, že klidně pojedeme někam jinam, třeba Thajsko nebo Filipíny, ale i tam jsou letenky dost drahé. Máte prosím někdo nějaký tip, kam za exotikou a teplem takhle přes Vánoce? Potřebujeme na to využít vánoční svátky, protože si jindy nemůžeme vybrat tolik dovolené...
Každý by chcel využiť vianočné a novoročné sviatky. Preto sú ceny tam kde sú. Ale do tých 15k by sa mohlo niečo objaviť.
_Kristynka napsal(a):Ahoj všem, rádi bychom s budoucím manželem podnikli podobnou cestu. Jsme z Prahy, ale kvůli levnějším letenkám jsme ochotni dojet kamkoliv poblíž jako je Berlín, Mnichov, Vídeň, Bratislava...Koukala jsem po letenkách, ale všechno přes Vánoce (cca 20.12.2018-6.1.2019) je kolem 18 tisíc - paradoxně nejlevněji vychází Praha. Pro nás je to hodně peněz, rádi bychom se dostali na cenu kolem max 10-12 tisíc. Myslíte, že je to reálné? Už i uvažujeme, že klidně pojedeme někam jinam, třeba Thajsko nebo Filipíny, ale i tam jsou letenky dost drahé. Máte prosím někdo nějaký tip, kam za exotikou a teplem takhle přes Vánoce? Potřebujeme na to využít vánoční svátky, protože si jindy nemůžeme vybrat tolik dovolené...
To je top sezona s nejvyššími cenami letenek, nezbývá než akceptovat cenu, nebo zvolit něco levnějšího (Kanáry, Egypt).
Kristýnka: Viz např. dnešní akce z Mnichova na Mauricius ve vašem termínu za 15 300 Kč. Na Vánoce ještě není pozdě, sledujte akce, nejlépe denně, něco se určitě objeví. Kromě té JV Asie se v zimě rozhodně dá uvažovat i o jižní polokouli - zmiňovaný Mauricius, Madagaskar, Zanzibar, Jižní Afrika, pak třeba Karibik (!), Omán... nebál bych se, že se nic nenajde. Tím spíš, když nejste omezeni na Prahu.
_Kristynka napsal(a):všechno přes Vánoce (cca 20.12.2018-6.1.2019) je kolem 18 tisíc - paradoxně nejlevněji vychází Praha. Pro nás je to hodně peněz, rádi bychom se dostali na cenu kolem max 10-12 tisíc. Myslíte, že je to reálné
Není.