Ahoj,právě jsem si udělal on-line check-in na let s Voloteou a zjistil jsem, že jsme rozesazeni, jeden 20C, druhý 23E. Doteď jsem myslel, vyčetl, že takto rozesazuje jen Ryanair. Máte tuto zkušenost i s Voloteou?Díky,T. .
právě jsem si udělal on-line check-in na let s Voloteou a zjistil jsem, že jsme rozesazeni, jeden 20C, druhý 23E. Doteď jsem myslel, vyčetl, že takto rozesazuje jen Ryanair. Máte tuto zkušenost i s Voloteou?
Nene, dělám to právě přesně 4 dny před odletem (18/05 09:30 PRG - BOD) do poloprázdného letadla se spoustou volných míst vedle sebe. Nechtěně jsem to asi nějak trochu "hacknul" a nějakým proklikem mi to přidělilo jiná místa, ale opět rozesazené. A při stejném dalším prokliku opět nová místa a opět ne vedle sebe. Takže bych řekl, že začala rozesazovat i Volotea.
Přidávám do fóra, včerejší let VCE-PRG s V7, já s dcerou po zaplacení letenek sice automaticky přiřazeni k sobě, ale spousta dalších skupin rozesazených po letadle. Evidentně začali random seating používat jako potenciální zdroj dalších poplatků záměrným rozhazováním.
Tak jen doplňuju a potvrzuju, že i na zpáteční let random přiřazení sedadel a rozesazení o několik řad. Letadlo systém seatuje odzadu dopředu a vynechává při tom exitová sedadla a první řady jsou přiřazeny až pro ty poslední, takže asi je lepší počkat na online check-in spíš na poslední chvíli a pak je větší pravděpodonost, že pár bude sedět nějak pospolu a ještě vepředu.