India, Nepal
Zdravim. Chcel by som navstivit Nepal a Indiu niekedy v druhej polovici septembra cca na mesiac. Vedel by mi niekto poradit nejaku lacnu letenku najlepsie z Budapesti, Viedne, ale moze byt kludne aj z ineho europskeho mesta? Respektive ako si ju mam hladat, aby bola co najlacnejsia? Oplati sa na tento termin cakat na nejaku dobru akciu? Kludne by som mohol mat aj prestup 3 dni v hocijakom meste, chcem to mat hlavne za dobru cenu, kedze som extra flexibilny v tomto obdobi. Len neviem, ci mam este cakat, kde hladat...? Alebo radsej kupovat, co sa mi ponuka? (nasiel som za 500eur z Budapesti na pelikane). Vdaka za kazdu info. Je to super stranka!
Ahoj, velmi zajímavá destinace.
Záleží hodně které bude tvé cílové letiště. Tak jako tak se dají najít veškeré tarify na této stránce http://matrix.itasoftware.com Dle mě je výchozí letiště BUD tím nejvhodnějším, dlouhodobě jsou odsud nasazovány zajímavé ceny.
dakujem za radu, ta stranka pomohla
ked chcem vidiet okrem indie aj nepal, tak najlepsie/najlacnejsie letisko na prilet tipujem new delhi
a odtial vlakom/busom do kathmandu a co to pozriem aj v indii
ovela lepsie sa to asi neda vymysliet
budem vdacny, ak ma v niecom usmernite
Zdravim, tak som nakoniec kupil sialenu letenku Sofia -> New Delhi a spat Mumbai -> Bukurest
Vsetko by bolo super, len ma trochu stve 22 hodinovy prestup v Dohe, vraj na to treba viza.
Ale na stranke Qatar airways pisu, ze vedia zaranzovat nejake STPC 24 hodinove vizum.
Nemate s tym niekto skusenosti? Prestupovali ste niekto v Dohe takto dlho?
Zdravím, mám prosím takový dotaz.V prosinci uvažuji, že poletíme s manželkou do Indie (Dilí) Chtěli bychom hned jakmile priletíme do Dilí přestoupit na letadlo do Nepálu (Kathmandu) a tam pobýt asi 6 dní a potom se vrátit do Indie.Můj dotaz .. můžeme hned odletět do Nepálu po příletu do Indie a po těch cca 6 dnech se zase vrátit na to samé vízum do Indie.Děkuji předem za odpověď ....
no ak to je na tranzit tak ano, ak budes musiet absolvovat imigracku a napr. vyzdvihnut batozinu a novy checkin tak nie.
cestujeme jen s batohy .letenky koupím z WAR-DEL a zpět a zvlášť koupím DEL-KTM a zpět, tak jestli jsem to pochopil tak to vízum které si zřídím u nás tak nám bude platit pří výstupu z Indie a zase nazpět.
Pokud to bude vícevstupové vízum, tak určitě. Nevím, jak je to v Dillí teď, ale dříve se někdy nedalo přestoupit cestou do Nepálu bez průchodu přes imigrační dokonce i tehdy, když to bylo na jedné letence.
EDIT: Pokud jsou 2 letenky, musí se přes imigrační a vícevstupové vízum je nutné. Vízum při výstupu z Indie? Na výstupu není třeba vízum.