Ahoj, shanim pro kamaradku letenku do ameriky, presne do indianapolis. Moc nechci aby travila noc nekde na letisti, tak hledam cesty na "jeden" zatah. Nabizi mi to priblizne 1:50 hodiny prestup v londyne, coz si myslim ze je relativne ok, ale mam trochu obavy z prestupu v USA, jestli JFK 2:55 popripade CHI 3:00 je dostatecny cas vzhledem k tomu, ze prochazi imigracnim a znovu odbavit zavazadla... Bohuzel jsme trochu limitovani navratem, ktery chceme uskutecnit spolecne a tim padem se nabizi jen takhle "kratke" prestupy nebo noc na letistich... Proto me zajima jestli tyto casy jsou ok, dekuji za odpoved .
Ahoj, shanim pro kamaradku letenku do ameriky, presne do indianapolis. Moc nechci aby travila noc nekde na letisti, tak hledam cesty na "jeden" zatah. Nabizi mi to priblizne 1:50 hodiny prestup v londyne, coz si myslim ze je relativne ok, ale mam trochu obavy z prestupu v USA, jestli JFK 2:55 popripade CHI 3:00 je dostatecny cas vzhledem k tomu, ze prochazi imigracnim a znovu odbavit zavazadla...
Bohuzel jsme trochu limitovani navratem, ktery chceme uskutecnit spolecne a tim padem se nabizi jen takhle "kratke" prestupy nebo noc na letistich...
Proto me zajima jestli tyto casy jsou ok, dekuji za odpoved
3h na Ohare staci urcite, podle me zmaknes i to JFK, tam je to ale vetsi risk - trva to tam dyl a je to tam komplikovanejsi, podle toho s kym letis...
Nicmene jestli mas vsechny lety na jeden eticket, tak to vubec neres - kdyby to uletelo, tak te posadej zadara na dalsi let - pripadne te uz z letadla vytahnou prednostne..
Ok, díky za odpovědi Na jedné letence to bude a nejspíš to bude BA - AA, nebo AA - AA. Jinak díky za info ohledně toho, že při zpoždění mám nárok zdarma na jiný let, to jsem vůbec netušil...
Ahoj chcela by som sa opýtať ako to funguje prejdemnajskor imigračná ptm vyzdvihnim batožinu a kde je nástupište na další terminal príletmi na T4 a musím na T2 tam na T2 musím opäť zachekovat batožinu? Dakujem letim prvýkrát tak preto sa pýtam prestup mam len 2:15
Na JFK jsem měl jednou na přestup do Phoenixu 2 hodiny a stihl jsem to tak akorát na minutu. Docela stres, když jsem měl zpáteční letenku přes Atlantu ) Řekl bych že 2 hodiny jsou minimum ...