Zdravím, plánuji na přelomu října a listopadu 2018 měsíční výlet do Sydney. Pomohl by mi prosím někdo s nalezením levných letenek? Je mi jedno odkud to poletí, preferuji sice letiště Vídeň, Brno, Bratislava, Praha, ale pokud by se našlo něco i dál s dobrým spojením na letiště, vůbec bych se tomu nebránil. Předem moc děkuji. Vítek .
Zdravím, plánuji na přelomu října a listopadu 2018 měsíční výlet do Sydney. Pomohl by mi prosím někdo s nalezením levných letenek? Je mi jedno odkud to poletí, preferuji sice letiště Vídeň, Brno, Bratislava, Praha, ale pokud by se našlo něco i dál s dobrým spojením na letiště, vůbec bych se tomu nebránil. Předem moc děkuji. Vítek
Podívej se na Google Flights, jednoduše si navol odlet jak potřebuješ a v kalendáři uvidíš data s nejnižšími cenami. Pokud nemáš problém s cestou z Berlína, Scoot tě do Sydney například v termínu 28. 10. – 26. 11. dopraví za něco málo přes 14 tisíc.
Já osobně létám vždy pouze s příručním zavazadlem a nemám s tím problém. Zpravidla proberu šatník a použité věci po cestě vyhazuji. Pokud si něco na místě koupím, mám tak na to místo. Jediná výjimka jsou zpáteční lety z USA, kde naopak zavazadlo vždy požaduji a výlety využívám i k nákupu nové sezonní kolekce.
Kdybych letěl sám, asi by to pro mě také nebyl problém, ale jelikož letíme s přítelkyní, nedokážu si představit jí něco takového navrhnout... Už tak budu mít problém ji přesvědčit, že jedno odbavené zavazdalo musí stačit a že celou skříň nám do letadla neveznou :-)