Letenky na červenec do New Yorku
Zdravím všechny,
Nemá někdo nějaký tip kde najít za dobrou cenu letenky během července (datumu odletu a příletu se přizpůsobíme) z Česka a okolí (není problém nás hodit autem do Vídně, Bratislavy nebo Berlína) do New Yorku ? Všechny letenky co jsem našel já atakovaly cenu cca 16 tisíc, chtěl bych se dostat na cca 11 tisíc.
Kdybyste někdo něco měl, dejte mi prosím vědět, budu moc vděčný.
Děkuji
To se asi přes prázdniny na tu cenu nedostanete.
Ale za těch 11 tis. můžete navštívit Petrohrad a Moskvu i o prázdninách a nemusíte jezdit k imperialistům.Mládí nevybouřené... Na druhou stranu, sám jsem zažil pověstnou chybku AB v červenci za 140,- EUR. Jak zpíval můj oblíbený Extraband: "To bylo včera, dneska jsem dál...":-)
Tak zase pokud jsou opravdu flexibilni a poletí nalehko, tak se dají zkombinovat lowcostové routingy typu KTW-JFK / EWR-WRO (Wizz+Wow), kde to bez větších problémů za nějakých 11000-12000 dají i v červenci. Případně se dá za podobné prachy letět na Stewart nebo Providence, ale to už takové terno není.
Podívejte se na azair.cz.
ono providence nie je zle, kusok odtial Boston, ked letis v lete tak plaze Rhode Islandu, busom/vlakom si v NYC za par hodin..
inutihar napsal(a):Tak zase pokud jsou opravdu flexibilni a poletí nalehko, tak se dají zkombinovat lowcostové routingy typu KTW-JFK / EWR-WRO (Wizz+Wow), kde to bez větších problémů za nějakých 11000-12000 dají i v červenci. Případně se dá za podobné prachy letět na Stewart nebo Providence, ale to už takové terno není.
Podívejte se na azair.cz.
Díky moc za radu, něco takového jsem hledal :)
Ahoj do fóra, chceme letět do JFK v únoru 2025 našel jsem na ten termín letenky pro 4 za 46 tis s KL přes AMS ( transit jen 60 minut), ptám se, máme čekat na lepší nabídku nebo spíš nebude
Díky za reakci
V tom termínu asi akce budou, minimálně z Německa určitě, ale záleží s kým to máš. Teď se dalo letět z Prahy s Levelem za 8 něco, ale do toho bych asi nešel. Ta cena je bez zavazadla?
Já bych do toho šel. 11000 na osobu s rychlým garantovaným přestupem v AMS či tročku delším v CDG. Cenu kazí jen, že je to s příručákem.
Na nákup je čas. Jednak tam jsou běžně ceny okolo 10-11 tis. a druhak přestup v Amstru na hodinu!? Do toho bych nešel. O Paříži se raději nebudu vyjadřovat :-)
Tak Paříž je pro dobrodruhy, to souhlas :).
Ale pokud máš termín, odlet z Prahy a chceš tam být rychle tak mi ta cena přijde fajn. A330 a 767 s lidským seatingem 2-3/4-2 beru jako příjemný bonus (chápu, že někdo řekne, že to jsou starý kraksny, ale já je rád :))
floodland napsal(a):V tom termínu asi akce budou, minimálně z Německa určitě, ale záleží s kým to máš. Teď se dalo letět z Prahy s Levelem za 8 něco, ale do toho bych asi nešel. Ta cena je bez zavazadla?
ano jen handbag ale vic ns tyden nepotrebujeme, je KLM tam i zpět
Philcz84 napsal(a):Tak Paříž je pro dobrodruhy, to souhlas :).
Ale pokud máš termín, odlet z Prahy a chceš tam být rychle tak mi ta cena přijde fajn. A330 a 767 s lidským seatingem 2-3/4-2 beru jako příjemný bonus (chápu, že někdo řekne, že to jsou starý kraksny, ale já je rád :))
termin mám neb jsou jarní prázdniny takźe děti volno ve škole. No 1 bodina transitu v AMS je asi celkem málo ale co jsem četl tak by se to mělo stihnout v cajku. A kdyby byla sekyra v PRG a nestihli jsme tak dostaneme hotel a jeste si uzijeme AMS:)
11,5 tisice na osobu, tak bych nevymejslel kraviny - skvela cena , a kupoval (pokud vyhovuji pocty kufru apod). KLM jako aerolinka je fajn
Pokud v cili nenavazuje na let nejaka aktivita, tak bych se hodiny v amstru nebal - kdyz to nestihnete, tak holt doletite o hodinu, dve pozdeji.
Já bych teda koupil přímo na stránkách AF/KL/DL. Vychází to i levněji a když bude něco třeba řešit, budeš přímo s nima