OK PLUS NÁKUP MÍLE
Ahoj, koupím za 0,2 Kč až 60.000 mil. Samozřejmě počítám s poplatkem 0,2Kč já. Převádět se může minimálně 15.000mil a celá nabídka platí do 30.6.2018
MÁM TO NAKOUPÍNO, DÍKY. KDYŽ BY DO BUDOUCNA NĚKDO CHTĚL, za 0,1 + 0,2 MUŽEME UDĚLAT
Myslím, že 0,2 CZK je více než dobrá cena.
Zejména když ty míle prakticky nejdou reálně využít, protože výše doplatků převyšuje cenu letenky u konkurence.
Jen ze zvědavosti - co se 60k mílemi? Letenka v byznysu? Cesta kolem světa?Ano, smysl to dává pouze na nákup byznysu a mimo kontinent. Za 110k je třeba střední amerika a Karibik
A pevně věřím že za tuhle cenu 0,2 + 0,2 Kč jsem poslední blázen kterej ještě existuje. Takže kdo má spěchejte... Ani mi nevadí brzká expirace
Dík za tip, prohledávám co se dá, ale míle už jsou asi odpískaný ve fórech. Koupit 140k za přímo letenku se mi nevyplatí, dodávám do letenky 80k vlastních mil.
Jenže k tý jedný chybějící už dvě mám za míle na stejnej let. Takže rušit není varianta a do salonku v Praze se dostane každej kdo má dnes zcela běžný prémiový karty master nebo visa u slušný banky vedený zadara
Zrovna si říkám že za 15e s tím co v těch saloncích v PRG nabízej je to drahý. Jo tak salonek někde v AMS od KLM, to by byla liga
Tam ovšem placeňáky, Dinersy a podobný nepouštíA kolik jsi musel doplatit za ty dvě letenky? Všude se píše, jak jsou ty ČSA míle nevýhodné.
Já jsem před pár lety doplácel za Bonaire nějakých 12000 Kč/osoba (PRG-AMS-BON s KLM). Standardní cena economy byla asi 25000 Kč, byznys kolem 60000 Kč.
Možná jsem to tu už psal, ty míle jsou nevýhodné hlavně z toho důvodu, že se s nimi prakticky nedá nic dělat a bonus letenku musíš řešit přes telefon s agentkou ČSA, což třeba mě trvalo dvakrát přes hodinu hovoru, než jsem se trefil do nějaké destinace, kam byly dvě letenky zhruba v termínu, kdy jsem chtěl (a to jsem měl cestovní okno prosinec-březen a bylo mi jedno, kam do tepla poletím). Myslím, že ČSA by prospělo, kdyby tu svoji parodii na FFP zrušili a převzali alianční flying blue.
Zkus fórum na airways, já měl kdysi i více než dvacet účtů a excelovskou tabulku k tomu..:)
Byznys letenky na slušné destinace (Karibik, Ázie, nebo i Hawaii) stojí v poplatcích okolo 20tisíc Kč plus míle.
inutihar napsal(a):Myslím, že ČSA by prospělo, kdyby tu svoji parodii na FFP zrušili a převzali alianční flying blue.
+1!! To by bylo super, po vzoru Taromu. Bohužel se to nikdy nestane, vzhledem ke vztahu SkyTeamu a především AF/KL k ČSA :(
Já jsem pevně rozhodnuta těch svých 80 mil co tam mám nechat expirovat.
S tím se žádná ani ta nejmenší revoluce dělat nedá.Zdravím,
nemá někdo extra míle na vystavení vstupu do salonku Praha T1 nabídněte za rozumnou cenu .
Dik
Nevim jaky je vztah CSA s KLM a AF ,ale loni jsem pozadoval nacteni mil na lety oznacene KL Praha - Amstrdam , Amstrdam - Mauritius a let Mauritius -Pariz oznaceny AF a Pariz -Praha oznaceny OK
Prislo mi zamitave stanovisko , ze mile nemohou byt nacteny ,jelikoz nejde o clena aliance Sky Team .
Argumentoval jsme ,ze spolecnost KLM je clenem aliance , prisla odpoved , ze mi budou nacteny mile
za let Praha - Amstrdam a let Pariz - Praha , s tim ze let na Mauritius a zpet uznan byt nemuze , protoze byl operovan spolecnosti Air Mauritius , zkusil jsem jeste argument oznaceni KL a AF , ovsem prislo ze let opravdu operoval Air Mauritius a ze to mam na letence , pravda letadla v obou pripadech nesla oznaceni Air Mauritius , ovsem papirove byl let znaceny jako KL a AF a letenku vystavilo KLM
Nyni jsem zvedavy ,jak probehne nacteni mil kdyz byl let Amstrdam - Muscat s KLM a Muscat -Bangkok s Oman Air zpet Oman Air do Muscatu a pak do Frankfurtu a dal Lufthansa do Prahy , na prepazce pri nastupu do letadla jsem si nechal nacist mile za Amstrdam - Muscat to
Kdysi davno ,jsem vyuzil mile OK plus k letu do Frankfurtu, od te doby mi ten zbytek propadnul ,jsem zvedavy, kolilk tam tedy bude pro letosek , zda to k necemu bude , nejspis asi k nicemu