Problém se Scoot při online check-in
zdravim, v nedeli odlitam do Singapuru. Chci si udelat web check-in a pise mi to:
Departure time is too far out for checkin
Please proceed to check in at the airport counter.
Pritom nepatrim do zadne kategorie"
Web Check-in is NOT available for:
Guests who require special assistance
Bookings made through group travel agents
Journeys with multiple connecting flights
Standby, staff and duty travel bookings
Guests who have purchased MaxYourSpace
Guests who are awaiting confirmation of their MaxYourSpace or Bid 4 Biz purchases
Guests travelling with infants
-------------
prosim o radu..dekuji moc
NEBO TO PUJDE AZ ZITRA?
Já jsem stejně musel k přepážce I v Singapuru. Kvůli byrokracii ti musí zkontrolovat pas. Letošní leden, pět Singapur - Krabi
Michal napsal(a):Já jsem stejně musel k přepážce I v Singapuru. Kvůli byrokracii ti musí zkontrolovat pas. Letošní leden, pět Singapur - Krabi
Keď sa kazí všetko čo môže? :))
tonic napsal(a):proč by se kazilo? Tak jsem šel k přepážce, no...Keď sa kazí všetko čo môže? :))
Jediná otrava na tom je, že člověk musí jít k přepážce a stát frontu. Z mého pohledu zbytečně a fronty nemám rád. Mimoto ten jejich online systém nedokáže srozumitelně sdělit, že se prostě musí k přepážce na kontrolu, ale prostě nefunguje a zobrazuje random chyby...
tonic napsal(a):Marně hledáš smysl pro humor :)A tak viem si predstaviť, že sa to dá v cestopise dramaticky opísať :))
Jestli letíš z Berlína, ten check-in tam poprvé moc nedávali a byla tam šílená fronta, nevím, jak rychle se budou zlepšovat, ale šel bych na něj radši co nejdřív a pak v pohodě čekal jinde. My jsme kvůli tomu měli hodinu zpoždění.