Thajsko - Srpen 2018
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jeslti někdo nemá zkušenosti ohledně vývoje cen letenek u SunExpress.
Věc se má tak, že za týden letíme na dva měsíce do asie, končíme v Thajsku a ještě nám chybí zpáteční letenka (nejspíš Bangkok - Mnichov) a nejsme si moc jistí, jestli se je vyplatí shánět už teď.
Letět zpět chceme koncem srpna (cca někdy mezi 19.-27.8.), a říkali jsme si, že je možné že letenky ještě půjdou dolů, protože dřívější jsou tam za fajnových 5000-7000, zatímco v době, co chceme tak tam byly za 8000 a víc. Tak jsme počkali týden a mezitím ty ceny šly ještě výš, tak jsem se chtěl zeptat, jaký je váš názor, jestli čekat, nebo koupit.
Jasně, je to gamble, o náhodě a není na to jednoznačná odpověď, ale zkušenosti ostatních by pomohly se přiblížit optimálnímu řešení.
Díky moc! :)
Nemyslíš náhodou Eurowings? Tam letenka za 5 dní stojí len 5000 takže teoreticky by to mohlo ísť ešte dole aj na tvoj dátum.
Jo, promiň, mám na mysli eurowings. Právě čím dál tím přestávám věřit tomu, že ta cena půjde níž :(