V září letíme s ženou do Říma se společnosti Vueling. Budeme mít kufr 66×40×20 cm do 23kg a 2 malá osobní palubní zavazadla. Může mi někdo zjistit , jaká bude cena za kufr. Děkuji za poskytnuté informace. .
V září letíme s ženou do Říma se společnosti Vueling. Budeme mít kufr 66×40×20 cm do 23kg a 2 malá osobní palubní zavazadla. Může mi někdo zjistit , jaká bude cena za kufr. Děkuji za poskytnuté informace.
Jakou osobní zkušenost??? Dotyčný se ptá na cenu odbaveného zavazadla do 23 kg a to lze snadno najít na výše uvedených stránkách www.vueling.com - bez ohledu na to, že nevíme, v jakém tarifu letenky koupil...
Obecně: pokud si zavazadlo přidáte přes svoji rezervaci na stránkách www.vueling.com, bude vás stát v rozmezí od 10 - 32 € v závislosti podle toho KAM a KDY letíte, pokud až na letišti tak 50 €
Jako dobrý, hoši :-):-).... ty přiblblý dotazy a hysterie kolem zavazadel a sedaček Ryanair mi tady poslední dobou taky štvou, pořád dokola, vždycky si říkám, jak ty lidi zvládli koupit letenky :-) ... a zapomněla jsem na váš brilantní sarkasmus :-):-):-), palec hore :-)
Tak snad najde Vladimír aspoň svojí rezervaci na stránkách.....
Já bohužel pozoruju, že podobných jedinců je tu stále více a těch kteří tu byli ze začátku čím dál méně a méně, což je velká škoda. Jak tu někdo psal, směřuje to k mainstreamu a to velmi rychle. Myslím, že už se nemusí hledat ty krásné hlášky na FB, ale mohou se klidně použít místní zdroje.
Díky za pomoc, info ze stránek jsem si přečetl,jenom jsem nevěděl,že každá společnost má svoje pravidla.Kamarád letěl do Egypta a měl v ceně i odbavené zavazadlo do 23kg. Nelétám, tak to jsou pro mě nové informace, možná někomu připadá můj dotaz naivní,proto ale ze mě nemusejí dělat blbce. I tak děkuji za názory.