srovnani easyJet a Ryanairu
Hodne cestovatelu zde uprednostnuje EZY pred FR , letel jsem ted po delsi dobe 2 lety z EZY , tak jsem tak trosku srovnaval
1. presnost letu - oba lety na cas
2. odbaveni na letisti ( TXL ) bez problemu . nejak mi neni jasne jejich priority .ale nic navic jsem nepriplacel , snazili jsme se nacpat veci jen do jednoho zavazadla .jak pozaduji . zene se to moc nevedlo , tak si nakonec nechala tasku pres rameno ,nikdo to neresil
3. zavazadla, neomezena kg jsou prijemnou vyhodou ,stejne jako vetsi rozmer ,ovsem nevyhoda je jen jedno zavazadlo , ale asi zalezi na pristupu lidi na gate zda se to resi nebo ne
4. let a obsluha , vyber jidla je slabsi proti Ryanairu , jinak asi mensi aktivita obsluhy , coz zrejme nekterym stezovatelum na Ryanair vyhovuje
5. pohodli , sedacky lepsi nez v Ryanairu , mista na nohy u starsi verze v Ryanairu stejne, v novejsi v EZY mene
Vseobecne se tedy da rict ze EZY je celkem dobrym konkurentem Ryanairu , uznavam , ze nejake to ryanairovske prudeni tam neni , pri nastupu do letadla nekontrolovali ani letenku . celkovy pristup mi prijde takovy klidny a laxni .coz z hlediska cestujiciho neni na skodu
Osobne me vadi to jedno zavazadlo , kg navic nebo rozmer me az tak nepomaha , protoze pak treba pri kombinaci letu stejne musim mit rozmer i kg
V posledni dobe narazim i na vyhodne ceny ,destinace byvaji podobne
@pavelp nemel jsem to dopsane nejak mi to uteklo . myslim ze v dalsich bodech srovnavam a ac jsem priznivec FR tak uznavam ze EZY ma proti FR urcite prijemnosti ,ovsem tezko mohu porovnavat 2 lety oproti 27 ( letos zatim 27 FR . 2 EZY .3 TUI,