Ahoj,koupil jsem levne letenky do New Yorku na kveten 2019 a rad bych se podival po USA, popr. do Kanady nebo klidne i do Jizni Ameriky (Mexiko, Peru, atd.). Budu tam tri tydny, takze casu relativne dost. Neznate nejaky web typu Cestujlevne pro USA, tj. web ktery posila akcni nabidky letenek. Nejake weby jsem nasel, napr. scottscheapflights.com, ale neni nad overene zdroje.DikyMartin .
koupil jsem levne letenky do New Yorku na kveten 2019 a rad bych se podival po USA, popr. do Kanady nebo klidne i do Jizni Ameriky (Mexiko, Peru, atd.). Budu tam tri tydny, takze casu relativne dost. Neznate nejaky web typu Cestujlevne pro USA, tj. web ktery posila akcni nabidky letenek. Nejake weby jsem nasel, napr.
scottscheapflights.com, ale neni nad overene zdroje.
Jestli jste si koupil letenky do USA, tak cestujte tam... tři týdny nejsou nikterak dlouhá doba ať už zvolíte jakékoli pobřeží .
Jižní Amerika je nesmysl...Kanada víceméně taky - finančně i časově. Asi jako kdyby si někdo koupil letenku d Amsterdamu a chtěl si současně "odskočit" do Kazachstánu.
Dekuji za odpoved, ale nesouhlasim. Jiz jsem v USA byl a za dva tydny jsem stihl jizni Kanadu (Toronto, Montreal), vychodni pobrezi (New York, Washington, Floridu) i zapadni pobrezi (Los Ageles, San Francisco). Kazdy holt cestujeme jinak ;-)
Jestli 3 týdny v NY a květen tak bych dal okruh možná NY-Washongton a Niagary...ale na týdny sis měl raději vybrat západní pobřeží nebo Floridu...leda si koupi vnitrostátní letenku...
@Martin. Tak vzhledem k tvemu zpusobu cestovani za 3 tydny turisticky vytezis celou Ameriku. Staty a Kanadu mas vlastne komplet. Zbyva Mexiko a Guatemala - 3 dny by mely stacit, Stredni Amerika tak 5 dnu zbytek bych nechal na Jizni Ameriku. Pocasi resit nemusis, budes rychlejsi nez kapky deste i vitr. Blesk by mohl byti tvym konkurentem
@Martin. Tak vzhledem k tvemu zpusobu cestovani za 3 tydny turisticky vytezis celou Ameriku. Staty a Kanadu mas vlastne komplet. Zbyva Mexiko a Guatemala - 3 dny by mely stacit, Stredni Amerika tak 5 dnu zbytek bych nechal na Jizni Ameriku. Pocasi resit nemusis, budes rychlejsi nez kapky deste i vitr. Blesk by mohl byti tvym konkurentem
Hezky jsi to napsal sousede. Líp bych to nezvládl :)