Barcelona
Ahoj,
potřebovala bych do Barcelony (ideálně z Prahy) tak 2./3. července tam a 13./14. července zpět, ale našla jsem pouze letenky okolo 6K. Nenajde se něco levnějšího? Milulý rok jsem letěla za cca 3.500. Nebo má smysl čekat na last minute?
Moc díky, Hanka
Ahoj. mam uplne stejny problem a to bych chtela letet zacatkem zari,.. ma nekdo zkusenost s last minute?:)
Ahoj, obecně Barcelona z Prahy a blízkého okolí se vyplatí jen přímým letem s Vueling.com. Ani ČSA se svou 8tis. letenkou už nezachrání
Dneska jsem objevila díky tomuto webu stránky http://www.airixo.com a musím říct, že jsou moc zajímavé.
Ceny v září z Prahy začínají na 89 Eurech, ale s přestupy v obou směrech nebo bez přestupu 165 Euro se zmiňovaným Vuelingem nebo s ČSA.
Záleží na Vašich preferencích.
Pokud je hlavní kriterium odlet pouze z Prahy a bez přestupu, tak asi jedině výše uvedené možnosti.
Kdyby Vám nevadily přestupy, tak zkusit nakombinovat spoje např. u Ryanair, easyJet a třeba tak obohatit dovolenou o jinou destinaci.
Kamarádi z Prahy letěli s Ryanairem na Malorcu s odletem z Bratislavy. Může se to zdát možná trochu nešikovné, ale zastavit se na Malorce a pak si odskočit do Barcelony taky není špatné.
My jsme letěli do Barcelony z Vídně s Air Berlin za 100 Euro za jednu letenku, ale kupovali jsme je asi 10 měsíců předem. Pro náš klid to bylo takto výhodné, protože jsme si mohli v práci předem naplánovat dovolenou a i nabídka ubytování byla veliká a navíc cena u AirBerlin s časem stoupá. Když má člověk rodinu, už musí prostě kalkulovat jinak.
V Barceloně jsme byli sice jen na pár dní, ale pokud budete potřebovat nějaké tipy na ubytování, dopravu nebo jiné, ráda vypomůžu.