Kde kupovat letenky USA směr Evropa
Ahoj, mám prosbu. Cestuji relativně často a zejména díky cestujlevně.com i levně, nicméně část mojí rodiny žije v USA a často tak kupuji zpáteční letenky opačným směrem a vždy jsem v šoku z cen. Nemáte nějakou radu, kde najít tipy na zpáteční letenky za rozumné peníze nejen z USA do ČR a okolí? Např. teď NY - ČR + okolí na začátek srpna od 20 000 Kč kiwi, 27 000 student agency, ale jakmile to otočím jsem u SA hned na 15 000 za skvěle rychlý let. Nekupuji to moc často, ale vždycky mě to rozčílí a vy jste jediní, koho mě napadlo zeptat se o radu. Díky moc!
Skús pozerať flightor.com tam máš podobné akcie jak tu na cestujlevne z celého sveta.. ale z USA sú tie ceny vždy o niečo vyššie než z Európy.. každopádne občas tam sú dobré akcie aj tvojim smerom..
No hlavně je to úplně jiný produkt prodávaný na jiném trhu, kde je jiná cenová hladina. Zkus lowcosty.
Nejspis jednosmerky Norwegianu primo od nich , pokyd jde o vychodni pobrezi tak tam treba i wow aie bohuzel wow air ma zajimave ceny jen s 6 kg prirucnim zavazadlem
No, sestřenice bydlí v USA v Indianapolis a lítá s dětmi za svojí mámou/babičkou co bydlí v ČR. Minimálně jednou za rok jsem letí na návštěvu, takže ona už kupuje zpáteční z Prahy - USA - Praha, s tím že pak zase za rok si koupí opět zpáteční z Prahy :D
Jo ale to musíš začít v Praze, nebo mít někoho se stejným jménem, kdo za tebe první cestu proletí. Pří více osobách se pak tito lidé budou v USA zbytečně hromadit.
Joo, říkám, žije tam už asi 16let, takže jednou koupila z USA jednosměrnou, ale od té doby už jen zpáteční z Prahy s tím že návrat má vždy něco méně než rok zpátky do ČR...
Je to trochu otrava na plánování a koukání po letenkách, ale za ušetřené peníze si udělají nějaký krátký low cost po evropě s ryanairem :D