Přestup London Stansted 55 minut?
Zdravím, máte někdo zkušenost s rychlým přestupem v Londýně (letiště STN)? Budu mít cca 55 minut na přestup, stihnu následující let?
2 separatne lety? asi nie. vsak je vobec na Stansted nieco ako air-side, ze sa da tranzitovat?
Tuším, že klasická air-side není, minimálně v jedné z částí. A i kdyby byl, 55 minut je opravdu nereálných.
nebrat, mozne to je, ale za predpokladu 1.nemas odbavena zavazadla 2.prirucni mas pri ruce 3. inbound nema sekeru 4. na pasovce a security nejsou fronty. Takze chances are slim. Nebrat. Rika nekdo kdo na stanstedu transferuje tak 10x do roka poslednich 10 let.
Asi budu patrit k tem co litaji pres Standsted nejcasteji , dodam bohuzel , protoze tohle debilni letiste skutecne rad nemam ., ale k tem 55 minutam , nelze to pausalizovat , zalezi odkud priletis , v kolik hodin , ktery den , samozrejme zpozdeni neberu v uvahu . jedine z Irska a samozrejme pri mistnich letech nemusis pres pasovku a vstupujes rovnou do haly , ovsem abys pokracoval dal, aniz bys vylezl do haly nelze , takze cely proces security znovu , za tusim dneska uz 6 nebo 7 liber si muzes koupit fast track , zkusil jsem ho jednou a cely presun mi pak trval 25 minut do odletove haly, ale tam musis pocitat pak dalsich treba 15-20 minut na gate ( ovsem letel jsem z Irska a bylo jeste malo lidi )
Z CR jsem vyhral sazku ze stihnu let, ktery mel cas na prestup 40 minut , ale to uz je nekolik let zpatky a stihnul jsem to jen proto, ze prvni let priletel o pet minut drive a druhy se opozdil o 5 minut . takze vlastne bylo k dispozici 50 minut a muj prestup se uskutecnoval ne chuz,i ale behem a byl jsem poslednim cestujicim co se dostal na palubu
Krom fast tracku by se dal pouzit mozna jeden neeticky podvod , vzit sebou berli s tou te pusti jako telesne postizeneho vsude prednostne i pres pasovku , ale zase tezko muzes predvadet pak beh jako Bolt -)
Normalne vaham, kdyz je tam prestup pod hodinu a pul , pod hodinu to rovnou zavrhnu , navic se domnivam , ze se oproti tem drivejsim letum vse zhorsilo , prilety byvaji opozdene ,,sice odlety taky ,ale na to uplne spolehat nejde ,, reknu to tak , 70 minut muzes riskonout , pri 55 minutach ti proste minimalne tech 15 minut chybi , jestli prletis na cas uprkem to vezmes pres pasovku dal pak na security zkusis predbihat, budes mit fast track muze se ti to povest ..ale jinak smula ...
Nechci zakládat nové téma, tak připojím svůj dotaz sem. 23.11. přiletíme na Stansted v 17:45 z Ponta Delghady. Jaký by jste volili postup při cestě zpět do ČR? V 19:05 letí do Prahy Wizz, ale mám trochu obavu, jestli není na přestup málo času. Letíme pouze s malým příručním zavazadlem.
SDAN napsal(a):Nechci zakládat nové téma, tak připojím svůj dotaz sem. 23.11. přiletíme na Stansted v 17:45 z Ponta Delghady. Jaký by jste volili postup při cestě zpět do ČR? V 19:05 letí do Prahy Wizz, ale mám trochu obavu, jestli není na přestup málo času. Letíme pouze s malým příručním zavazadlem.
Myslis Ryan? 😀 Wizz urcite ze STN neleta, no pokud bude zpozdeni, tak jsi v pytli, ja bych to asi nerisknul, ale vyjit to muze...je to takove dost na hrane
No jo, nějak jsme to přehlídnul. Takže to asi vypadá na odlet až další den ráno. Aspoň to bude bez stresu.
Tak si kup oboje letenky, pokud nejsou nějak extrémně drahé. Já jsem to taky takto párkrát vyřešil, máš potom větší klid. Prostě nestihneš, tak hold poletíš další den.
Tým druhým letom do Brna si jak pomôžeš? Keď to letí v rovnaký čas jak do Prahy podľa toho čo píšeš..
Ze Stanstedu to na Luton nedas je to autem hodinka i kdyz by se povedlo 50 minut tak pulhodka na ten zbytek nestaci , takze jedine to Brno ..jestli tam mas 1.20 . tak si kup fast track , sice 7 liber ale mas sanci ze jsi tak za 35 minut na gate i kdyz by 45 ,,tak by mohlo byt i male zpodeni ..,obcas risknu 1.10-1.20 ,ale spis s tim fast trackem
Zalezi i na dnu a hodinach ,navic kdovi jak ten jejich slavny brexit ,urcite od letadla v poklusu tech 15 minut pres komtrou a pak druhyvh 15 na gate ,potrebujes tamu byt v tech 18.45 , tak tam mas na vsechno neocekavene 30 minut kdyz to das za pul hodku od letadla na gate ,
Asi bych mel obavu v listopadu z pocasi , nemas tam neco na pozdeji ?