Peru a Ekvádor v půlce října
Ahoj nemáte tip na letenku do peru v půlce října s návratem o měsíc později z Ekvádoru, tak aby se nemuselo letět přes usa?
Myslíte, že je ještě bude nějaká akce? za posledních pár dní vyskočili super akce do střední ameriky, kolumbie i brazílie, ale peru nic :(
děkuju
Nevim , je to radu let co jsem byl v Peru i v Ekvadoru ,ale i pres to , ze dneska jsou uz ruzne nizkonak;ladovky , nebo akce splecnosti , porad mam pocit ze nejlevnejsi bude Buenos Aires Lima bude vzdycky drazsi a Quito taky .mesic neni zase tak malo casu aby jsi nemohl prejet busem s toho vychodniho pobrezi na zapad .Bolivie stoji taky za videni i Chile , byl jsem v jizni Americe 5 mesicu od prosince do dubna , mozna by sla ta stedni amerika a pak preletet do Quita a teprve pak jet do Peru , ale zase se dostanes na drahe letenky z Limy
No a ? Pisu snad jasne ne ? prejet z Buenos Aires do Peru busem, jel jsem s Buenos Aires busem az do Patagonie a pak pres Chile a Bolivii do Peru a Eqvadoru ,nepisu mu, ze ma jet do Ohnove zeme , nebo do Chile , ale prejet napric .coz nezabere zase az tolik casu a busy jsou tam dost kvalitni ,pokud si nevybere uplne tu nejlevnejsi spolecnost , polohovatelna sedacka bus pro 50 lidi delany tak pro 25 , obsluha behem cesty ,,,a aspon neco uvidi ... Pripadne muze jet do Anfofagasty v Chile a pak zeleznici pres Olague a dal do La Pazu a pak hned na Jezero Titicaca a pres nej trajektem a dal do Cuzca a pak pokracovat do Equadoru , pise ze chce mesic ,,tak to mu casove bohate vyjde a za ty leta co uz uplynuly se treba najde low cost prelet, co tehdy neexistoval ,ale porad bude vychodni pobrezi levnejsi na let z Evropy, tak ze me nedelej blbce, ze nevim kde je Buenos Aires
Blbce z tebe nedělám, ale jako obvykle To myslíš dobře a jako obvykle neumíš počítat. Rozdíl mezi letenkou do Limy a do Buenos Aires je cca 3000 Kč. Vzdálenost mezi těmito městy je +-4000 km, tzn. minimálně 3-4 dny na cestě tam + to samé zpatky. Jizdenky obvykle nejsou zadarmo, zejména pokud se bavíme o třídě cama nebo ejecutivo.
Jaká reálná úspora peněz ti vychází, když de facto týden prosedíš v autobusu???
mikir napsal(a):Pripadne muze jet do Anfofagasty v Chile a pak zeleznici pres Olague a dal do La Pazu a pak hned na Jezero Titicaca a pres nej trajektem a dal do Cuzca a pak pokracovat do Equadoru , pise ze chce mesic ,,tak to mu casove bohate vyjde
Tak to je dobra odpoved pro nekoho, kdo chce procestovat severni Peru a Ekvador a ma pouhy mesic casu na tak rozsahlou oblast s mnoha zajimavostmi. Btw. osobni doprava na zeleznici tam uz davno skoncila.
Tak uznavam ze jsem to trosku odhadl blbe , nejel jsem napric a myslel , ze ta vzdalenost je kratsi respektive ona je, ale mezi Buenos Aires a Santiagem , navic jsem tehdy nejak cas nepocital. kdyz jsem tam byl temer pul roku
A taky jsem nevedel , ze mezi Buenos Aires a Limou je ten cenovy rozdil tak maly, tehdy ( pred 16 lety ) jsem se nejak zajimal o cestu z Limy do CR ( jednosmerka ) a vychazelo to 3x vic nez jednosmerka z Dublinu do Buenos Aires , nakonec jsem pak letet s Quita na Miami pres Bogotu
Pak jsem to taky bral jako jeden smer a zpet s Equadoru uz jinou cestou a ne se vracet
Tyden to ale zase neni, koukal jsem Buenos Aires - Cuzco je 2 dny a cena od 90 euro , ale jasne ta realna uspora je tedy pomijiva a pokud by to byly obe cesty tak vlastne zadna ...navic jese cesta do/ z Limy, takze pak nakonec ten tyden v buse je ,,, takze si sypu popel na hlavu -))