Ahoj,Chtěl bych poprosit o radu:V sobotu ve 22:15 hod. máme být ve Vídni na stanici Stadion center - dá se ještě nějakým způsobem dostat na Vídeňské letiště?Napadly mě dvě varianty:1) metrem ze Stadion Center na Wien Hbf a odtud to zkusit stihnout ještě na letiště - bohužel se mi nepodařilo dohledat, do kdy přesně jezdí metro + nasledny vlak z Hbf na letiště (někde sem se pouze dočetl, že by jak metro,tak vlak měl jezdit cca do půlnoci, nic však konkrétního..)2) metrem ze Stadion Center na Morzinplatz/Schwedenplatz a odtud pak následně Airport Lines busem na letiště ( jednotlivé časy odjezdu autobusů se mi dohledat podařilo..)Dokážete mi někdo prosím poradit, která z těchto variant je lepší/nejschůdnější? Jestli je vůbec časově reálná varianta č.1?Předem děkuji za případné odpovědi :-) .
V sobotu ve 22:15 hod. máme být ve Vídni na stanici Stadion center - dá se ještě nějakým způsobem dostat na Vídeňské letiště?
Napadly mě dvě varianty:
1) metrem ze Stadion Center na Wien Hbf a odtud to zkusit stihnout ještě na letiště - bohužel se mi nepodařilo dohledat, do kdy přesně jezdí metro + nasledny vlak z Hbf na letiště (někde sem se pouze dočetl, že by jak metro,tak vlak měl jezdit cca do půlnoci, nic však konkrétního..)
2) metrem ze Stadion Center na Morzinplatz/Schwedenplatz a odtud pak následně Airport Lines busem na letiště ( jednotlivé časy odjezdu autobusů se mi dohledat podařilo..)
Dokážete mi někdo prosím poradit, která z těchto variant je lepší/nejschůdnější? Jestli je vůbec časově reálná varianta č.1?
mluvíš v množném čísle, takže je ekonomicky i možná varianta č.3: UberX: nyní 30-36EUR, v noci asi krapet víc. Pokud to máš o prsa korejské ženy, pak asi spíš přitlačit na kešeňu než si nechat uletět letadlo. Pokud máš času hafo, pak levnější varianta mastnou tyčí, ale zde bohužel neporadím.
Co třeba jet na Hbf už přímo z ČR? Na tuto sobotu lze ještě koupit například jízdenku z Brna ve 20:23, příjezd Wien Hbf 21:49 za 183Kč na https://www.cd.cz/eshop
Sdan: Jj, na ty vlaky jsem se před objednáním jizdenek taky díval, ale už se mi to nechce znovu přeobjednávat, i když díky vlaku by nám odpadla starost s dopravou na Hbf..
Spíš bych potřeboval poradit, do kolika hod. tam jezdí metro + vlak z Hbf na letiště - to se mi bohužel nikde nepodařilo zjistit.. Takže vlastně pořádně nevím,jestli je výše uvedená varianta č. 1 vůbec časově možná..
Nevím kam letíš, ale pokud máš problém s tímto, měl bych o tebe celkem obavu... Nenapsal jsi, jak se tam dostaneš. Možná Eurolines? Každopádně v této denní době asi jet metrem z Stadion na Praterstern, tam vylézt z metra a z nádraží jet S-Bahnem na letiště. Metro jezdí do půlnoci. Posledním vlakem jsi na letišti lehce po půlnoci.