levnejsi letenky do Kyrgyzstan
Dobry den, hledam nejlevnesi letenky do Kyrgyzstan. Poradte mi prosim skusenosti esli nekdo cestoval do Bishkek nebo do Osh. Dekuji moc.
Dobrý den, zkuste se podívat po letenkách u Pegasus Airlines. Nejnižší ceny jsou září, říjnu - cca 8.600 Kč.
Dobry den, chystam se partou kamaradu do kyrgyzstanu v druhe pulce zari. Zatim se letenky pohybuji okolo 10 000Kc (pegasus, aeroflot) a nad 10 000Kc turkish airlines. Myslite si, ze ma smysl cekat na nejakou akci (v pripade vyrazne lepsich cen bychom nemeli problem letet i z berlina, wien atd.) nebo radeji rovnou koupit? Jsme dost limitovany casem, jelikoz drive nez v pulce zari nemuzeme jit a trekova sezona v horach dle ruznych informacnich stranek je do konce zari. Dekuji moc za pomoc.
Vyrazne usetrit byste mohli, pokud byste leteli do kazasske Astany wizzem z Budapesti a pak vnitrostatnim letem do Almaty, pak uz je to do Kyrgyzstanu kousek. RT by se dalo sehnat okolo 4-5k bez zavazadel.
pozrite lety do kazasskej Almaty .. co tak zbezne pozeram z Prahy to je okolo 350 euro s Turkish s bagazou a da sa najst aj za menej bez bagaze. Z almaty ste za par hodin v Bishkeku.
Da sa aj teda s Wizz z Budapesti do Astany a dalej cez Almatu do Bishkeku, no to ratajte s dnom cesty plus tam a den cesty plus naspat ak chcete mat nejake rezervy
Ak zrátate všetky plusy a mínusy, asi skončíte u turkov :-)
Veľa aeroliniek tam nelieta, a tak akcie do týchto končín prakticky nie sú. Tiež sme všelijako špekulovali, ako sa najlepšie a najlacnejšie dostať do Tadžigistanu a Kirgastanu. Limity na príručnú batožinu sú veľmi malé, kvôli rezervám veľká strata času pri prestupoch v Kijeve/Astane/Almaty a cenová úspora okolo 100€. Tak sme si nakoniec povedali, že berieme Turkish airlines z Prahy cez Istanbul za 520€ s dobrými prestupmi, s jedlom, odbavenou batožinou a s prehliadkou Istanbulu na spiatočnej ceste v cene.
Ahoj. potřeboval bych poradit. Nikdy jsme s manželkou neletěli letadlem . V létě 19 -20.7 odlítame do Almaty kde máme na týden domluveného známého pruvodce. Jen nevíme jak objednat nějakou levnou letenku . Na netu je spousta vyhledávačů a opravdu máme v tom velký zmatek. Po přečtení předešlých příspěvku asi pro nás nebude vhodné 2x přestup. Můžete prosím mrknout na nejoptimálnější let do Alma aty bud 19 nebo 20.7 - odlet 27.7 nebo 28.7. jen připomínám že jsme nikdy neletěli. A ani nevím zda je lepší koupit levnější letenku jen s příručním zavazadlem a nebo zda připlatit i s zavazadlem, můžete se prosím mrknout . je mě 54 a mám v to takovej nějakej hokej.
vo vasom pripade, ked mate v tom hokej, isiel by som normalne na pobocku povedzme Student Agency a tam to s nimi konzultoval. Levnou letenku na tie datumy nenajdete, cakajte okolo 9-10 000 CZK. Na priamo to z Prahy to nedate, minimalne jeden prestup. Ja by som volil Turkish Airlines, ten stoji okolo 9500 CZK - mate 30kg bagaze a dobry servis na palube. Vo vasom pripade by som bagaz bral, z Kazachstanu doveziete suveniry a konaky :D Hlavne sa nemusite starat, ci splnate limity a rozmery. Mozno sa daju najst lacnejsie povedzme s ukrajincami, alebo Air Baltic, no ked letite prvy krat v zivote, nech aj mate trosku zazitok a ci to bude stat o tisicku na osobu viac, je to jedno.
jo dík. to nám uplně stačí. i mně ti turci vycházeli nejlépe.radši zaplatím jak říkáš o něco více a jsem v klidu.jestě jednou diky.
ještě jeden dotaz .zde v komentáři jsem se dočetl že na zpáteční cestě při přestupu v Instanbulu lze pořídit při přestupu prohlídku města. jak na to ,? lze to nějak v kostce poradit? jak na to? když už tam budeme. ještě jednou děkuji a nezlobte se že zde otravuji. ale vaše rady jsou nám k nezaplaceni.
no to zalezi aky dlhy prestup budete mat v istanbule. treba minimalne 6 hodin a vybavuje sa to po prilete na hotel desku
zdravím. jaký je rozdíl a s tím spojené riziko když objednávám letenku zároveň tam i zpět a nebo každý let tam a pak zpět zvlášt. Daří se mě lepší nakombinovat potřebné datumy odletů a s tím i cena. děkuji. Ps. už mě jde hlava kolem.
no ked su lacnejsie dve separatne letenky - jedna tam a jedna naspat, tak nevidim problem.
Kdyby náhodou aerolinka zrušila jeden let a nabídla náhradu jindy o několik dní, která by byla pro vás neakceptovatelná, bude lepší mít oba lety na jedné letence.
Já bych jen dotyčného mírnil v optimismu, aby si v IST dával záměrně delší layover kvůli Touristanbul. Může být nárok i ta správná denní doba a stejně se tour nekonala, osobní dvojnásobná zkušenost.
no děkuji za odpovědi. ale opravdu v tom ted už mám velký zmatek. můžete prosím trochu laicky rozepsat. Už vím kde a co je Tour instanbul a to je tak si vše. ještě jednou dekuji . to je tak jak se po padesátce poprvé vydáte někam letecky. jinak vše mám zařízeno - skoro až na ty neštastné letenky.
fakt chodte do neajkej kamennej kancelarie a dajte im poziadavky co ste vy nasli. ten tour istanbul ani teraz nerieste, este neviete aky dlhy prestup vam vyjde pri vasich letoch.