Vaše zkušenosti s touto aerolinií a jejich raritou v podobě Boeingu 717. Rezervace letenek: volotea.com / dodatečné informace k této společnosti jsou shrnuté na http://cestujlevne.com/volotea .
jj, mě taky změnily 3 lety... jinak tam jsou zase za 5 EUR lety do Marseille 07,08,09/2017 - na víkendovku jde použít jenom termín 15/9 - 18/9 z5 z Toulouse
Doufám, že během dne něco přiskočí, prvních pár vlaštovek bylo vskutku rychle pryč... Číhám na Lukášův Tour de France (PRG-MRS, MRS-RNS, NTE-PRG). Chybí už jen přelet MRS-RNS za nějakou rozumnou cenu.
Ahoj, má někdo zkušenost s využitím jen zpáteční letenky, pokud bylo zakoupeno jako multi city? Nepropadne to, pokud nenastoupím na první let? Podle Volotea FAQ můžu return využít i tak, ale není tam nic o multicity,... tak jen pro jistotu, nechci zjistit, že pak neodletím domů až na letišti
Dobre , tak jsem to proste jen blbe nazval , navic s muliple moc nepracuju , tak jsem na to chvili koukal , co se to tam s tema cenama vlastne deje ...
Já mám taky dotaz, nebo vlastně víc dotazů na multicity - když si takhle koupím dvě navazující letenky v jednom dni, tak kdyby třeba změnili čas prvního letu, garantujou nějak návaznost toho druhého letu, kdyby ho pak člověk nestíhal? Jako třeba že by člověka přebookovali na nejbližší další? Nebo by prostě vrátili peníze za oba? A mají nějak ošetřené, co by se stalo v případě zpoždění prvního letu, pokud je tam třeba kratší čas na přestup? Nebo je to stylem "nízkonákladovka, postarej se sám"? Díky moc, pokud někdo ví
Ahoj, chci se zeptat, pokud bych letel s pulrocnim ditetem musim kupovat infant letenku nebo mohu normalni kids? Ptam se, pac pro infanty je to drazsi nez pro deti od 2 let.dekuji
Můžeš oboje, je to na tobě. Rozdíl je v tom, že u dítěte máš sedadlo, kdežta u infanta ne. A na něj se nikdy slevy nevztahují – je prostě za fix poplatek. Důležité je hlavně uvést správný datum narození – občas to mají automaticky bloknuté jen na roky, které splňují věk dané kategorie.
měl bych na místní komunitu dotaz. Minulý týden jsem v akci zakoupil letenky z Mnichova na Mykonos. Pročítal jsem si však zdejší fórum ohledně chování společnosti a nyní mám trochu obavy, aby nedošlo ke zrušení letu či výraznějšímu posunu odletu. Zatím máme ubytování zarezervované, ale mám strach ho platit předem, aby nedošlo ke zrušení letu. Přeci jenom je to pro 5 lidí a jde o 47 000 Kč. V případě posunu odletu by se musel vyřešit pouze přesun do Mnichova, což by nebyl zase takový problém.
Prosím někoho, kdo letěl na Mykonos, zda by nemohl poskytnout více info.
Tak tech -1 euro jsem prehlid prislo mi na email hlaseni o 52 novych letech za 5 euro, jsou tam pak i nejake 10 eurove a 20 eurove ,z tech 5 eurovych je vyber slabsi , z 10 eurovych je tam o neco lepsi vyber .zatim jsem s nimi nikdy jeste neletel ,,zvykam si na jejich system nabidky ze vetsinou jsou vybery zpatecnich letu a pak teprve za par dni daji lety tam , samozrejme posuzovano z hlediska CR nebo jine zeme
Přesně jak říkáš. Co jsem tak sledoval ceny po zavedení Nantes a Marseille z Vídně, tak MRS přijatelný okolo 60€ za zpátečku bez členství, NTE o poznání dražší (120€) a tohle je úplnej úlet. Takže počkáme na tu 1€
Volotea ma fakt zvlastnu cenotvorbu, chapem , ze ako novy hrac na trhu chce zaujat s promo cenami, ale tie neakciove ceny su niekedy poriadny ulet. Zatial asi razia strategiu predat menej za viac, ale ako im to bude fungovat oproti modelu ryan a spol si netrufam odhadnut.