Vaše zkušenosti s touto aerolinií a jejich raritou v podobě Boeingu 717. Rezervace letenek: volotea.com / dodatečné informace k této společnosti jsou shrnuté na http://cestujlevne.com/volotea .
Btw já jsem si udělal dvě kombinace a koupil cca 10 letenek, tak jen doufám, že nedojde k rušení letů. Aspon o letních prázdninách by nemuselo. Přesto, mám čekat a hotely/bus jízdenky si koupit až třeba 14 dní před nebo to risknout a počítat, že to může propadnout.
Těžko říct jak to bude letos, ale loni mi 2x zrušili let z důvodu stávky. A na podzim 2x včasné zrušení letů. Zrušující sms při stavce přišla v 16.00 hod den před datem letu.
No ja nad tim uvazoval ted ,pri te jejich posledni akci za 1 euro ,ze by se mozna vyplatilo zainvestovat tech 50euro ,ale kdybychom pak mohli letet dva .,. ale kupovat si oba clenstvi za 100 to uz by se nam nevyplatilo , ale na letecke spolecnosti Volotea mi vadi ty jejich caste zmeny a ruseni letu a taky to ,ze tam jde v hodne pripadech o lety z Francie a tam se kazdou chvili na letstich stavkuje ...
Diky no uvidime z Irskem Volotea moc nekamaradi jak tak koukam na ty ceny leda bych nabalil nekoho s O Laearyho rodiny to by se pak treba zacalo litat u Voletey u tyce na stojaka za to euro pravidelne
Sleva 15€ na jednu letenku, zadejte při vyhledávání letenek Promotion code: OWVOL17 a navíc 10€ za registraci, kredity uplatníte při placení: https://goo.gl/AMJEZd
Ideální akce na koupi zpatecek k již nakoupenym akčním letenkam.
Kto chce moze sa pridat (mam to uz kupene skor, ale toto je celkom dobra cena ) 20. jun Praha - Neapol s Wizzom za 389 CZK , o 4h neskor na Santorini za 25€ , 29. juna do Toulouse za 25€ a odtial o 14h vecer do Prahy za 25€ . Spolu cca 89€ bez extra zbytocnych prestojov :)
Kto chce moze sa pridat (mam to uz kupene skor, ale toto je celkom dobra cena ) 20. jun Praha - Neapol s Wizzom za 389 CZK , o 4h neskor na Santorini za 25€ , 29. juna do Toulouse za 25€ a odtial o 14h vecer do Prahy za 25€ . Spolu cca 89€ bez extra zbytocnych prestojov :)
Nie je lepšie kúpiť priamy spoj z Viedne alebo okolitých letísk? Mám pocit, že bývali ceny aj okolo 100€.
neviem nezda sa mi, aby boli take ceny, historia CL vravi o cenach okolo 120-150€ ako o HITe. Ja som kupil JTR-NTE-VIE za 1,96 € a teraz je toto co pisem vyssie za 40€, momentalne za 89 € komplet. Z VIE s Eurowings 80 € jednym smerom, to mi ako lepsie nepride (az na to neprestupovanie)