Volotea
Zdravim mam 2 letenky z Marseille do Viedne na 7.maja. Ja bohuzial nemozem ist zo zdrav.dovodov tak ak mate niekto zaujem tak darujem za symbolicku cenu aby neprepadli. Taktiez Praha-Marseille 8.maj Nantes-Vieden 15.maj.
ocwide napsal(a):Zdravim mam 2 letenky z Marseille do Viedne na 7.maja. Ja bohuzial nemozem ist zo zdrav.dovodov tak ak mate niekto zaujem tak darujem za symbolicku cenu aby neprepadli. Taktiez Praha-Marseille 8.maj Nantes-Vieden 15.maj.
Zmena mena na letenke stoji 40€ osoba/let plus sa doplaca rozdiel v cene letenky. Nikto si tie letenky nevezme ani keby si "predaval" zadarmo, pretoze sa to vobec neoplati.
myslel som ze tam je poplatok len za zmenu mena , pokial sa doplaca aj rozdiel medzi cenou leteniek tak sa to neoplati to je jasne
Ahoj lidi, nevíte někdo jak přesně funguje služba flex? Mám letenku za 5Eur, kterou neproletím, ale přemýšlím, že si koupím flex a poletím jindy, nevíte na jak dlouho jí můžu odkládat?
V pátek mám letět do Benátek zabookováno a potvrzeno za 5Eur bez členství a teď když se chci online odbavit tak mi systém píše:Online odbavení již není k dispozici pro tento let. Můžete si vyzvednout palubní vstupenku na letištním odbavení za příplatek. Máte někdo zkušenosti? Je to běžná praxe jak nalákat na levnou letenku?
Já mám ten samý let (dokonce za €1) a normálně jsem se v pátek večer odbavil..
Kupováno s členstvím, teď už ale členství nemám. Když se dívám na manage booking, tak tam vidím ještě spoustu volných míst.
Služba flex funguje skvěle – vrátí se ti peníze hned ve formě kreditu.
Check–in je nějaký zvláštní, nefunguje ani v mobilní aplikaci?
ja mam take ten samy let ted v patek 28.4 - za 5euro bez clenstvi a tez jsem se v patek po 20:00 normalne odbavil. Nicmene ten let je pry o 8 mist prebookovany.. Jeste me napada, zda mas vse spravne vyplneno, pas atd., treba i tam mohla nastat chyba a proto te to nepusti? Ale nevim...
Stocky napsal(a):ja mam take ten samy let ted v patek 28.4 - za 5euro bez clenstvi a tez jsem se v patek po 20:00 normalne odbavil. Nicmene ten let je pry o 8 mist prebookovany.. Jeste me napada, zda mas vse spravne vyplneno, pas atd., treba i tam mohla nastat chyba a proto te to nepusti? Ale nevim...
Jako o přebookovaným letu nepochybuju, když se teď "poslední volné místo" na webu prodává za €407.
A o těch 8 místech ses to dozvěděl kde?
David Eiselt napsal(a):Služba flex funguje skvěle – vrátí se ti peníze hned ve formě kreditu.
Check–in je nějaký zvláštní, nefunguje ani v mobilní aplikaci?
Check-in: mobilní aplikace bohužel není pro android :-( psal jsem dnes ráno e-mail na Voloteu tak snad se dočkám odpovědi.
adamp napsal(a):Ahoj lidi, nevíte někdo jak přesně funguje služba flex? Mám letenku za 5Eur, kterou neproletím, ale přemýšlím, že si koupím flex a poletím jindy, nevíte na jak dlouho jí můžu odkládat?
To jde dokoupit dodatečně, když už mám rezervaci bez Flexu?! :O
Štěpán Wenke napsal(a):To jde dokoupit dodatečně, když už mám rezervaci bez Flexu?! :O
Obcas prijde email, ze je mozny upgrade myslim za 11 EUR
Gianni Giovanni napsal(a):Check-in: mobilní aplikace bohužel není pro android :-( psal jsem dnes ráno e-mail na Voloteu tak snad se dočkám odpovědi.
Ja sem psal asi pred 2 tyzdnami... A este cakam :P
panda napsal(a):Ja sem psal asi pred 2 tyzdnami... A este cakam :P
Ja jsem dvakrat opravoval jmeno, protoze jsem kupoval pro tatu a byl jsem prihlasen na sebe, behem 2 hodin mi odpovedeli, ze to opravili akorat me upozornili, ze priste za 40 ecek, priority boarding mu zustal, otazka je k cemu? :)
U mne je ale to uplne zlozitejsi, ako ze jde o voucher, ktery podle Volotey funguje, podle mna - ne.
Na jiky mail jsi psal?
panda napsal(a):U mne je ale to uplne zlozitejsi, ako ze jde o voucher, ktery podle Volotey funguje, podle mna - ne.
Na jiky mail jsi psal?
psal jsem na: customer care/contact/Email. Zatím stále bez odpovědi ale 138,-Kč za letenku mám dávno z účtu od nich zaúčtovanou. Tak snad nebudou dělat mrtvého brouka :-( Mám z Benátek plánovanou další dopravu a výlety,.. takže doufám, že není realita to že již nejsou sedadla...
Stále tam volná místa vidím, ikdyž od včera jich několik ubylo.
Zkus se tam sám prokliknout přes "Assign seat" v Booking details.
Mailand napsal(a):Stále tam volná místa vidím, ikdyž od včera jich několik ubylo.
Zkus se tam sám prokliknout přes "Assign seat" v Booking details.
Díky moc Mailand. Přidáno sedadlo za 6 Euro Asi už chápu, kde byl zakopanej pes. Letím s Voloteou prvně a rezervaci jsem tvořil koncem ledna a nejspíš jsem promarnil výběr sedadla za darmo? Ale jsem rád, že to nakonec dopadlo takto 11Euro do Benátek taky super :-)
Nene, zadarmo je to až při check-inu 7 dní před odletem. Při koupi letenky je sedadlo tuším o krapet levnejší.
Tvůj problém s odbavením je teda stále záhadou..
tak Volotea zákaznická linka zafungovala ještě dva dny před odletem s tím, že mi poslali do mailu palubní lístek. Bohužel až ten s příplatkem sedadla. Možná, že kdybych byl trpělivější vše by bylo ok. Ale hlavní je že měli snahu problém vyřešit.