Volotea
Kachna by to být neměla, ale v prodeji zatím stále nic není, takže uvidíme, netřeba se unáhlovat.
Volotea nabízí nyní Megavoloteu za 39,99€/rok viz https://booking.volotea.com/mega...m=carousel
Zdravim. Prosla jsem komplet celou diskusi a vidim ze je tu jiz par mesicu ticho. Rada bych pozadala o odpoved zda jeste existuje kredit za registraci na doporuceni a zda by mi nekdo poskytl pozvanku? Celkem to specha. Chtela bych v pondeli do nantes a budu premyslet i o megavolotea, ale to asi az priste. Clenstvi za 40e mi uteklo, je tato akce nejak pravidelne? Dekuji moc
Stále fungují, občas přijde nějaký kredit z dřívějších registrací :) Dnes je to už omezeno na 10 referralů max.
edit: máte pravdu, nevidím nikde možnost sdílecího linku, takže je to pasé
Nedávno jsem letěl z Benátek a územněno tam bylo minimálně 5 letadel Volotei a jedno letadlo Easyjetu. Podotýkám, že jsem zas tak pozdě večer neletěl, tak snad jen tak brzo nezbankrotuji a ještě chvíli nás budou obšťastňovat letenkami za pár €.
V dnešní akci lze nalézt i zajímavé skládačky, třeba to někomu poslouží :-) Všechny ceny bez Megavolotea
Stejně tak se dá koupit i Praha - Bordeaux, Nantes - Praha. Vychází to pěkně tak, že je odlet v pátek ve 13:30 a návrat v neděli ve 20:30, takže pro lidi z Prahy stačí vzít jen půl den dovolené. Navíc Bordeaux - Nantes se dá letět i s Ryanairem v neděli v 7:30 ráno s cenama 14 eur i méně, případně Flixbus za 299 Kč a 4 hodiny jízdy.
Ahoj,
Za jak dlouho prijde email s potvrzením o koupi letenek?
Zadala jsem vsechny informace i cislo karty a doted mi nic neprislo. Byl to nejaky error nebo bezne chodi pozdeji?
Prosím poradte. Mam to zkusit znovu a nebo pockat jestli prijdou?
Dekuji moc
Iveta
Iveta Filipova napsal(a):Předně bych se podíval, jestli si z účtu stáhli peníze...Ahoj,
Za jak dlouho prijde email s potvrzením o koupi letenek?
Zadala jsem vsechny informace i cislo karty a doted mi nic neprislo. Byl to nejaky error nebo bezne chodi pozdeji?
Prosím poradte. Mam to zkusit znovu a nebo pockat jestli prijdou?
Dekuji moc
Iveta
Pro členy klubu Megavolotea jsou dnes vybrané letenky za 1 € - for bookings made until 24th April (included) for flights until July 2019. Např. Praha-Lyon, Vídeň-Bilbao, Vídeň-Bordeaux.
Nemáte někdo zajímavý itinerář s využitím akce Megavoletea za 1 Euro? Zatím jsem žádnou zajímavou kombinaci nenašel.
sali napsal(a):Nemáte někdo zajímavý itinerář s využitím akce Megavoletea za 1 Euro? Zatím jsem žádnou zajímavou kombinaci nenašel.
To uz je pryc :) rano slo neco vymyslet jeste, ale ted uz ne
Nejak porad nemuzu prijit tehle spolecosti na chut, vedel jsem o tom uz od dopoledne a stejne to k nicemu nebylo , nikdy jsem s nimi jeste neletel , tak to nechci prilis hodnotit ,treba nekdo ma pozitivni zkusenosti, ale porad jsem nepochopil system, kdyz chci odnekud nekam letet , tak si jako mam napred kupovat zpatecni letenku a pak cekat na letenku tam, ktera mozna nekdy bude v akci ? Ten system toho vyhledavani se me nelibi
No a dneska kdyz se mi otevrela tabulka s cenama tak jsem treba nasel let Bergamo- Dubrovnik za 1 euro a kdyz jsem na to kliknul , tak vyskocilo 52, to same u Splitu , stejne tak jako lety do Recka treba z Benatek
Nebo ty ceny mi nenaskocily protoze nemam clenstvi ? Byly v cernem ramecku u mega by mely byt cervene A kolik vlastne stojI a je to stejny system jako u Wizzairu ? U Wizzairu vim ze clenstvi se vyplati od tri letu vyse U Volotey to bude asi prodelecne u Wizzairu mam taky ceny bez clenstvi a po kliknuti vidim ceny pro cleny
Vidim to tak , ze tam nahazou par cen za 1 euro zpatecka k tomu stejne za dobrou cenu neni a kolem techt0 nekolika cen jsou vetsinou horsi ceny nez maji jine low costy
Asi reklama na stejne urovni jako O Leary s litanim do USA za 20 euro , nebo u tyce na stojaka kratke lety -) ale treba je to otazka zvyku , vim ze jsou zamereni hlavne na lety Francie , Spanelska , tak moc nemam duvod hledat , proztoze Spanelsko ma dostupne Ryanairem za par euro kazdou chvili a u Frantiku nikdy clovek nevi kdy je popadne chut do stavek Obcas me tam zaujmou ty lety Italie - Recko .ale nejak jsem se jeste nikdy netrefil na nic
mikire ani Ty nemůžeš být tak prostoduchý, že si nedokážeš dát do google "megavolotea", kde Ti za několik milisekund (předpokládám, že i sociální případy v Irsku mají už rychlý internet) vyskočí mraky odkazů ze kterých zjistíš, že členství stojí 49,99 euro na rok. A snad i Ty dokážeš spočítat, že pokud cena s megavolotea je 1 euro a bez, třeba v případě zmiňovaného Splitu je 52 euro, tak se to vyplatí už při tomhle jednom letu. Ve chvíli kdy nejsou jednoeurové akce, tak máš minimální výši slevy uvedenou u popisu členství.
Mikir jim nepřišel na chuť, protože jedinou destinací, kterou obsluhují z irského Corku, je Verona. Mikire, věř, že Volotea je mi mnohem sympatičtější než tebou do nebes vynášený a obhajovaný Ryanair. Doposud nepřevzali od konkurence model jednoho malého příručního zavazadla, pořád je možnost se na některých linkách proletět v Evropě exotickým Boeingem 717, který je mnohem pohodlnější než 738 od FR. Jejich cenové kalendáře a booking engine jsou mnohem mnohem přehlednější a nativnější než ten cirkus od Ryanairu.
A po přistání včas zahraje Majkl. Co chceš víc :)
Já je teda z Lowcostu mám nejradši. Problém je ale s nimi něco nakombinovat když si z Ostravy (co vlak do PRG nestojí kilo už odtamtud fakt nelítám).
Takže to vypadá, že akci nikdo nevyužil. Bohužel jsem přišel pozdě a ani jsem neměl dost času se tomu věnovat. Ale v kombinaci s dalšími LC bylo dříve možné nakombinovat zajímavé itineráře. Navíc momentálně není ve Francii stávková sezona v dopravě, jako to bylo před dvěma lety. Tak snad příště. Konfigurace B 717 je mezi LC naprostá špička.