Vaše zkušenosti s touto aerolinií a jejich raritou v podobě Boeingu 717. Rezervace letenek: volotea.com / dodatečné informace k této společnosti jsou shrnuté na http://cestujlevne.com/volotea .
Na PC bez šance bez ohledu na prohlížeč, zkusil jsem stáhnout tu jejich tragickou aplikaci a na Androidu mi to funguje. Podle diskuzí na netu s tím má problém vícero lidí už déle.
Jen tip - zkoušel jsem to třeba 10x denně (nedávno jsem tam našel Veronu za pár 1000 kč zpátečku, bohužel ceny tam vždy už jen stoupají) a vždycky to chvilkama šlo. Tak to jen po hodinách zkoušejte, dokud to hledání nenajde ty konkrétní dny. Jde to.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat ohledně MegaVolotea trial. Když si aktivuju členství při nákupu letenek, které pak zruším, mám nárok na 2 zavazadla, i když to členství v době letu už není platné? Díky
It is absolutely necessary to be a Megavolotea member to be able to use the benefits offered by the service. As you are not a Megavolotea member anymore, we would like to inform you will be able to carry only 1 small bag (under the seat in front of you and must measure no more than 40x30x20).
Odpověď z chatu, loni jsem řešila to samé...zůstává jen ta výhodnější cena letenky, jinak všechny nadstandardy jsou zrušené...