Dobrý deň.V sobotu letím do Tuniska a chcem sa spýtať ako je to s batožinou.Cestujem s malým kufrom (splna rozmery kabinoveho zavazadla) ale ja by som chcel aby mi ho kvoli mnozstvu tekutin vzali do podpalubia, bude to v poriadku ak im ten kufor hodím na pás ci si ho budem musiet kvoli rozmerom zobrat k sebe? .
V sobotu letím do Tuniska a chcem sa spýtať ako je to s batožinou.
Cestujem s malým kufrom (splna rozmery kabinoveho zavazadla) ale ja by som chcel aby mi ho kvoli mnozstvu tekutin vzali do podpalubia, bude to v poriadku ak im ten kufor hodím na pás ci si ho budem musiet kvoli rozmerom zobrat k sebe?
boze tak tie lowcosty uz ludi zblbli, tentokrat s bagazou :) na pas kludne mozes hodit, tam je len maximalny povoleny rozmer, nie minimalny. Uz som videl "checknuty" aj dazdnik.
Já jsem takhle nechával v Praze odbavit 4-pack plechovek Plzně, když jsem byl nucený koupit letenku do Dubaje od Travel Servisu jako připoj na Cebu Pacific. Letěl jsem jenom s prirucakem a tak mi bylo líto nevyužít draze zaplacených 15 kg odbavenyho zavazadla v ceně letenky, obzvlášť když se v Dubaji v krámě pivo koupit nedá.