Kanarske ostrovy
Ahoj, jelikoz planujeme s pritelkyni nasi prvni dovolenou u more a chteli bychom bez cestovky na Kanary, tak se nam naskyta otazka, kdy koupit letenky, chteli bychom na Kanary v druhe pulce cervna, ale nevime, zda-li to bude levnejsi pozdeji, nebo ted. Poradili byste, prosim? A jeste pokud mate nejake rady, tipy, zazitky na Kanarech(je jedno jaky ostrov), klidne mi je sem pripiste, budu jedine rad. :))
este do dalsieho tematu by to chcelo pridat..ohladom leteniek..aj si pozeral kolko to teraz vychadza?...btw ohladom tipov na Kanare...pandorina skrinka otvorena :))
niet zac, ked najdes nieco teraz s odletom z okolitych letisk do 80-100 euro, tak by som to kupil. akcie mozu byt, ale ani nemusia.
Já myslím, že do června je ještě moře času na to, aby se dalo koupit něco výrazně levněji než 100e. Letos jsem na červen kupoval koncem dubna za 65e.
mmch, Ondřeji, tady je v několika dalších vláknech asi tak na týden čtení tipů a rad na Kanáry, zkus pohledat
Spoločnosť na auto odporúčam Autoreisen alebo Cicar. Bol som zatiaľ 2x Lanzarote a 1x Fuerte, prvý spomenutý ma očaril svojou celkovou atmosférou, naozaj ako keby som bol na inej planéte. Fuerte má zasa najkrajšie pláže aké som videl, avšak je tam dosť veterno.
Ja k tomu nic sepisovat nebudu , alespon se ukaze jak stare prispevky jde, nebo nejde najit , o vsech ostrovech jsem tu napsal dost podrobne , kdo chtel tak i do SZ , v lete jsme tam nikdy nebyli , protoze k tomu nemame jediny duvod , za teplem a teplym morem se tam zcela jiste v lete nejezdi , je to Atlantik , v zime 10 x a krom Ell Hierra na vsech , Na Kanary ma hlavne smysl jezdit od rijna-listopadu do brezna-dubna
Co se tyka tech cen letenek tak o cene nad 50 euro za jednu cestu tedy za tech 100 euro a vice ma smysl uvazovat leda na vanoce , kdyz to clovek neuhlida vcas, ted nedavno tu bylo dost letenek za 10-20 euro jedna cesta a byly i akce na 2 eura za cestu, jeste ted do pulky prosince , spis si to chce pohlidat ceny z Nemecka , z Vidne a z Veke Britanie , pripadne z Polska , odkud jsou lepsi ceny nez z ceskych letist
pujceni auta Cicar ,plus car , kdyz je tu zminovane Lanzarote a Fuerteventura , tak souhlasim ,Lanzarote asi nejlepsi kompromis mezi plazemi a aktivitami ,urciite stredisko Puerto del Carmen, a plaze pak oblast Papagayo u Play Blanca Fuerteventura nejlepsi plaze ze vsech ostrovu. vetrno asi ano , ale da se vybrat , treba na jihu oblast Esquinzo ,ktera je trosku terenem pred vetrem chranena , je treba ale pocitat s tim ze v te oblasti jou jen plaze, Morro Jable je 8 km
Jeste se da taky uvazovat o La Palme . kde jsou slusne plaze a velke vyziti v horach a neni tam tak narvano jako na Tenerife nebo Gran Canarii . La Gomera a Ell Hiero jsou male ostrovy tak na 3 dny a nahore na severu u Lanzarote je jeste Gracioasa tam se da zajet na vylet z Lanzarote
Sakra stejne jsem se rozepsal -) ale Kanary mam moc rad , je to tam parada a je to za humny =)