Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

@rumczeis - Naprostý souhlas, taky mi to přijde jako těžce klamavá reklama. V podmínkách o tom absolutně nic není, s tím týpkem na podpoře ale nemělo cenu se hádat...

0 Citovat

J0x napsal(a):

S tímto výrokem bych úplně nesouhlasil. Ryanair mi zrušil večerní let z Madridu, přehodil mě na ranní a agent na chatu mi let odmítl posunout s poukazem na interní předpis dovolující změny +-1 den.

Zvláštní, mi ho posunuli o dva dny.

0 Citovat

2Rumczeis: Že jsou to podvodníci, je věc druhá, já jen upozornil na to, že bez poplatku!=bez doplatku.

0 Citovat

Mně se let podařilo v pohodě přesunout, doplatek asi 2éčka.

0 Citovat

Mě se letenky podařilo vyměnit úplně bez doplatku.

0 Citovat

Mega akce Ryanairu , opravdu  mnoho letenek  za 5 euro  ,akce  trva  48  hodin , webka pada hlavne pri platbe ,ale koupit to nakonec jde 

0 Citovat

Napadá mě jestli nezkusit něco podobnýho jako s Wizzem - koupit letenky co se nejspíš zruší, aby pak bylo možné je přebookovat na cokoliv. Napadá mě Dussedorf - Agadir (Maroko), co myslíte?

0 Citovat

Aby jsi se pak nedivil ..mel jsem ted let  do Budapesti   a napsali mi akorat  omluvu , ze  mohou letet jen Madari  a ze  za  to neni  jejich vina ... samozrejme  ,ze jsem jim odepsal  ,ze moje taky ne  a  jen tak z legrace  pozadal jestli by mi mohli prevest  zaplacenou  castku  na muj kredit pro dalsi let  

Samozrejme  vsichni se snazime o co nejlevnejsi letenky  ale  tahle spekulace  se  mi  zrovna nejevi  ferove , chapu  Ryan se taky  nechova  leckdy  ferove ,,,ale i  tak , tech akci,  byt ne v takovem rozsahu jako  ta dnesni,  je  po cely rok  hodne 

0 Citovat

Jdu se chlubit, Ryanair mi dnes poslal peníze za zrušené lety za červenec a srpen :) 

0 Citovat

Spekulace se mi povedla na BGY-AMM

0 Citovat

Zmena casu na letu bts-skg.

Ziadost o refund, letenka kupovana kombi voucher + karta.

Vratili mi povodny voucher (ktoreho cislo uz neviem, napisali iba mi, ze stary stale plati) a za platbu kartou novy voucher.

0 Citovat

31. 07. zrušený let, 03. 08. požádáno o refund, 10. 08. odmítnutí voucheru, 05. 09. píšou, že vrací peníze, dnes přišly na účet

0 Citovat

Jak presne ma fungovat to prebookovani bez doplatku? Kupoval jsem z voucheru letenku na konci cervence na pulku zari s navratem v rijnu a nezda se mi dle ceny, ze je to zadarmo :/

vystrizek.jpg

0 Citovat

Změnu musíš udělat aspoň týden dopředu 

0 Citovat

Petr napsal(a):

Jdu se chlubit, Ryanair mi dnes poslal peníze za zrušené lety za červenec a srpen :) 

Já jsem asi úplně šťastlivec, vždy do 3 týdnů. Březen i září

0 Citovat

Já nemám vráceno nic...za květen....☹️

0 Citovat

Já teprve dnes za zrušený březnový let.

0 Citovat

Ondrab napsal(a):

Jak presne ma fungovat to prebookovani bez doplatku? Kupoval jsem z voucheru letenku na konci cervence na pulku zari s navratem v rijnu a nezda se mi dle ceny, ze je to zadarmo :/

Ondro mela jsem uplne stejny problem, letenka na zari kupovana z voucheru v cervnu. Na Ryanair chatu mi bylo receno, ze zmena zdarma se me netyka, jelikoz se jedna o let zaplaceny voucherem. To ze let v cervnu zrusil sam Ryanair je vubec nezajimalo. Hnus..

0 Citovat

beliw napsal(a):

Zkušenost s žádostí o vyplacení peněz místo nabídnutého voucheru:

S chatbootem patrně nutno komunikovat heslovitě. Napsal jsem pouze refund a číslo rezervace, ihned odpověď s klikátkem na formulář, tam vyplnit email a číslo rezervace a potvrdit podmínky, odeslat a obratem potvrzení o úspěšném zařazení do fronty pro vyplacení.

Jen doplním pokračováním děje - 7 dní do potvrzení a vyplacení částky, 10tý den vratka na účtu. Let měl být v květnu s Laudou. Měsíc po zrušení letu a  žádosti o vyplacení došel email s nabídkou voucheru který jsem nepřijal a asi zbytečně vyčkával reakce Ryanu. V textu bylo upozornění  na větší časový odstup při poukazání vratky a na nutnost kontaktu zákaznické podpory pro vyplacení peněz. To jsem udělal s odstupem dle citace. Z mého pohledu korektní jednání.

0 Citovat

Friendly Ryanair :

Víme, že se vaše plány mohou změnit. Proto jsme u všech rezervací na cesty v září zrušili poplatek za změnu letu. Přesuňte si svůj let zdarma na jakékoli datum do 31. prosince 2020 a doplaťte pouze případný rozdíl v ceně.

///////////////////

A kdyby vás to náhodou napadlo, tak vám změnu vašeho letu naceníme na dvojnásobek, proti hodnotě za kterou ji můžete běžně nakoupit. 

666.jpg
1284-change.jpg

0 Citovat

Naprosto stejně se choval Easyjet. Nákup letenky a změna letu jely každé podle jiného ceníku. Až na to, že ten druhý není veřejný a v 90% vyšší. Takové Kinder Surprise. Nikdy nevíš, co v něm najdeš. 

0 Citovat

Zkoušeli jste tohle někdo řešit na supportu, jestli vám let změní zdarma? 

0 Citovat

Easyjet nemá support na chatu, jen mezinárodní linku s extra dlouhou cekackou. Zkoušel jsem přes mail a tam v prvním i druhém kole psali kecy o dynamickém vývoji cen. Jenže rozdíl půl minuty. 20 - 50 - 20 €. Tomu snad nevěří ani oni. 

0 Citovat

Chargeback za ten sviňskej kurzovej rozdíl úspěšnej (Hello bank). Ještě zkusím tu změnu letu. 

0 Citovat

Dobrý den, poradíte mi prosím někdo jak dokoupit zavazadlo k odbavení, když už jsme odbaveni. Nechci to dělat na letišti. (Ryanair) Moc děkuji za informaci.

0