Ryanair - obecně
Je možné někde přes platbou odškrtnout ten jejich nevýhodný kurz? Dříve to možné bylo, ale momentálně to nemohu najít :(
Patrik Černý napsal(a):Mělo by to jít obejít objednáním z aplikace a výběrem PayPal.Je možné někde přes platbou odškrtnout ten jejich nevýhodný kurz? Dříve to možné bylo, ale momentálně to nemohu najít :(
Tak s tim rusenim linek na pul roku je to hodne velky problem , listopad bych jeste ozelel stejne bude asi lockdown ,ale na vanoce do bude tezke neco ulovit dobreho
Patrik Černý napsal(a):Je možné někde přes platbou odškrtnout ten jejich nevýhodný kurz? Dříve to možné bylo, ale momentálně to nemohu najít :(
Mám za sebou úspěšnej chargeback na ten kurzovej rozdíl.
Nadale jde kurz prepinat, ikona maleho "i" u ceny a nabizenou konverzi odmitnete
Všechny linky FR z Berlína na Kanary podle rezervačního systému na zimu zrušeny. Zůstalo Lanzarote 1x týdne
tak easyjet porušil letenky do CZ, OK, zdarma jsem přebookoval na let do tepla v top sezoně. koupím náhradní let do CZ s Ryanem a opět linka do CZ zrušena, nabídka refundu či přebookování zdarma na libovolný let v jejich síti během +-14ti dnů od data původního odletu. také poměrně velkorysé, ale rád bych se dostal domů. Takže zpět ke KLM přes Amsterdam, ti vydrží!
Dimik UK a vis ze sveho casu nebyl problem ,zena si udelala Jeziska -) s rodinou driv a pak letela za mnou a tady jsme meli Santu -) a Silvestr uz byl na Kanarech v Irsku je na vanoce urcite lepe nez v UK
Ted to delame ,ale uz trosku jinak a prestupy jsou v soucasne situaci docela problem ( na vanoce navic treba pocasi ,nebo treba zavazadla ) takze zastaveni prime linky DUB-PRG me dost nastvalo a kdyz rusi treba i Brno a Ostravu z Londyna tak to bude masakr pak z UK i Liverpool je zruseny , Bergamo taky neschudne a Brusel Charleroi taky a vis kolik lidi chce cestovat jak z Irska tak z UK na svatky ?
@Premiumletenkar ,odkud se potrebujes dostat ? Na klasicke aerolinky bych nespolehal i kdyz KLM je hodne dobra letecka spolecnost , ovsem treba v cervnu kdyz FR nemel CR jsem risknul Lufthansu a ta to zrusila a mesic a pul jsem z nich tahal penize zpet a to nemluvim o cene KLM z Amstru taky nebyva zrovna nejlevnejsi
máte teď taky u již koupených rezervací možnost dokoupit priority jen za dvojnásobnou cenu nebo je to nějaký ojidinělý exces jen u mých letenek PRG-MAN?
U nové rezervace na ten samý let je priority stále v prodeji za 300kč, ale já můžu přidat jen za 600,-kč.
To už je raketa jen za možnost vzít si příručák, a při současné nejistotě to pochopitelně nechci kupovat dopředu.
Případně máte zkušenost jak moc to teď hrotí v PRG při nástupu? (45l batoh na zádech)
Může nás potkat něco horšího, než že to buď projde, nebo doplatíme na gatu 25€ ?
goro: my lítáme s 25l, nestačil by ti taky? 45l je už celkem dost, zejména pokud bude plný... ale jak říkáš, nic horšího než doplatek 25e ti asi nehrozí
@goro , taky ted litam s 25 l . zena ma 30 l a prochazi ji to .nevim jak MAN ale DUB z PRG celkem merili a par lidi platilo
Jak to zkousis dokoupit ? Co to zkusit na stare verzi webovek ,jinak mam pocit .ze to nabizi dokoupeni zavazadla do posledni chvile , samozrejme ne tim prechodem na update ale v samostatnem okne .kde by mela byt stejna cena jako je ta publikovana
Treba koukam na 23.10, value 279 Kc letenka ,male zavazadlo , automaticky vyber sedadla , prechod na regular plus 685 Kc ,vyber sedla a priority
Udelas check in 48 hodin pred odletem a pak zkusis dokoupit zavazadlo , nebo si koupis sedadlo ,coz ale ted uz byva nejlevnejsi jen za 210 Kc a pak pridas zavazadlo , levneji to vychazelo urcite nez ten prechod s value na regular jak maji ty sloupky na webovce
Uz jsem ale dlouho neletel s priority a zavazadlo dokupoval taky uz davneji
Vlastimil B. napsal(a):@Michael - přes chat to lze změnit bez doplatku za rozdíl v ceně letenek? Přes web tasm samozřejmě ten doplatek je. Rád bych vyměnil zrušenou říjnovou Bolognu za nějakou letní koupačku;)
Pokud zrusi let, tak na chatu zmena bez doplatku, alespon me to takto vysvetloval a pak prebookoval pracovnik na chatu. Coz je pecka, da se zmenit treba 5 eurova letenka za neco pristi rok z Prahy. Nevim, jestli tam je jakekoliv omezeni, me rikal, vyberte si jakykoliv let.
@michael - díky za info, zkusím to na chatu vyčekat, dvakrát jsem čekal téměř hodinu a nic...
Ahoj, na stránkách teď mají, že u rezervací z října a listopadu lze změnit let bez poplatku až do března a doplácí se pouze rozdíl ceny, ale když chci provést ve spravování rezervací změn u letu, účtuje se mi 168 zlotých (let z Krakowa na Maltu), i když nový let je za nižší cenu, dá se s tím něco dělat? Odlet je 20.10. , takže před odletem už asi odpověď od nich nedostanu.
10 linek na celou zimu z PRG... ani nechci vidět příští letní sezónu, jestli toto bude trvat ještě nějakou dobu...
Podařilo se vám někomu v poslední době spojit se na Ryanair chatu s live agentem? Už to marně zkouším několik dní...
EDIT: Po 85 minutách čekání se mi povedlo spojit, změna z podzimní Bologny na letní Paphos ale byla striktně zamítnuta, přemlouvání nepomohlo:
"I am afraid it is not, you can only move a cancelled flight within -7/+14 days from the original date of departure and between the same two countries of departure and arrival."
To už je opravdová krize, když i Faltýnek musel vzít za vděk MikirAir :)
https://www.idnes.cz/zpravy/doma...domaci_vlc
S Simane nebo s CSA si netrouf a vladni letadlo mu nepujcili Jinak asi budu muset O Learyho pozadat at aspon jedno letadlo prejmenuje -)) Ale zatim mi neposlal jeste ani tu permici i kdyz letos mam vyhradne lety jen s nimi
Diskuzi vem čert, ale vidět tuhle tlustou kočku v MikirAir expresu, to musel být zážitek :-)))